Bijna klaar met de middelbare school en dan?

Wil je iets studeren waar bedrijven straks om staan te springen? Vind je het leuk om op directieniveau mee te werken en al je (organisatie)talenten te benutten? Kies dan voor een van de MBO- of HBO-opleidingen van Schoevers. Bij Schoevers leiden we namelijk de beste managementondersteuners van Nederland op.


Een vak met toekomst

Directie en management kunnen niet zonder een betrouwbare supportprofessional. De vraag naar professionele managementondersteuners is dan ook groot. De beste opleiding op dat gebied? Die volg je bij Schoevers. Want wij hebben ruim honderd jaar ervaring met het opleiden van de beste managementondersteuners.

Gegarandeerd een baan

Bedrijven weten dat en staan in de rij voor onze managementondersteuners. In vacatures wordt dan ook vaak specifiek om een Schoevers-diploma gevraagd. Wij leiden niet alleen supportprofessionals en officemanagers op, maar we geloven ook écht in onze studenten. Daarom durven we je na je opleiding een baan te garanderen. De professionals van Schoevers Baanbemiddeling helpen jou na je opleiding bij het vinden van jouw droombaan.

Ontdek jouw opleiding op onze Open Avonden!

Heb jij het in je om zo'n professionele managementondersteuner te worden? Dat ontdek je tijdens onze Open Avonden, waar je alles te weten komt over de Schoevers-opleidingen én over hoe het is om bij Schoevers te studeren.

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
     Stuur bericht