Menu
Opleidingsadvies

Schoevers-mentaliteit

Schoevers is niet alleen een opleiding, maar ook een mentaliteit. Natuurlijk leer je bij ons als geen ander het vak van bijvoorbeeld managementassistent, (directie)secretaresse of officemanager, maar je leert ook de mentaliteit die hoort bij aanpakken op hoog niveau. Wij leren je verder kijken dan de rand van je bureau en vakkundig en zelfstandig projecten uitvoeren. Wie dat kan, slaagt overal.
Over Schoevers voltijd

Wat is de Schoevers-mentaliteit?

Ben je er een van Schoevers, dan ben je ambitieus en weet je van aanpakken. Je hebt alle kennis en vaardigheden om je werk vakkundig uit te voeren, maar je zorgt er tegelijkertijd voor dat je je blijft ontwikkelen. Een Schoevers-professional is altijd bezig met de vraag: hoe kan ik het nóg beter doen?

Als eentje van Schoevers kijk jij altijd verder dan je bureau lang is. Je wacht niet tot je verteld wordt wat je moet doen, maar pakt zelf taken op en durft vragen te stellen. Je regelt, organiseert en ontzorgt. En denk je dat bestaande processen beter kunnen? Dan deel jij je ideeën met je leidinggevende. Op een respectvolle manier die meteen enthousiasmeert. Want als eentje van Schoevers beschik je over mensenkennis en een heldere communicatiestijl. Kortom: jij zorgt er vanzelf voor dat je onmisbaar wordt. Het is hard werken, maar juist dan ben jij helemaal in je element.

Klinkt dit als muziek in de oren? Of vraag je je af hoe je dit allemaal moet kunnen? Geen zorgen: je leert het allemaal tijdens je Schoevers-opleiding. Dan verwerf jij alle kennis en vaardigheden om de beste te worden in je vakgebied. 

Word er een van Schoevers

Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een van onze HBO-opleidingen. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak.
  • De beste docenten uit de praktijk.
  • Uitstekende locaties door heel Nederland.
  • Officieel erkende opleidingen.
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren.
  • Al tijdens je studie een interessante baan.
  • Baangarantie.
  • Opgenomen worden in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®).
  • Samenwerking met Hogeschool Tio.