Menu

U wilt toch dat uw kind goed op zijn plek zit: nu en straks

Als ouder wilt u dat uw kind goed terechtkomt. Daar hoort natuurlijk een goede opleiding bij, met goede toekomstperspectieven.

De managementondersteuner van nu

U vraagt zich misschien af of het vak van managementondersteuner eigenlijk nog wel een toekomst heeft. Managers kunnen toch steeds meer zelf? Dankzij hun mobieltje en laptop zijn ze altijd bereikbaar en houden ze hun eigen e-mail en agenda bij. Maar ondanks die technologische ontwikkelingen hebben managers juist steeds meer behoefte aan professionele ondersteuning. Het functieprofiel van de managementondersteuner is de afgelopen jaren dan ook sterk veranderd. Steeds vaker wordt van hen verwacht dat zij inhoudelijk en strategisch meedenken en dat zij kennis hebben van zaken als, communicatie, marketing, finance en HR.


Een Schoeversdiploma: een uitstekende start van een mooie carrière

Bij Schoevers hebben we deze nieuwe taken vanzelfsprekend verankerd in onze opleidingen. Ons diploma staat voor actualiteit, kwaliteit en een uitstekende werkmentaliteit. En werkgevers weten dat. Het is dan ook niet voor niets dat in vacatures vaak specifiek wordt gevraagd naar dit prestigieuze diploma. Met een Schoeversdiploma gaat er voor uw dochter of zoon een wereld aan mogelijkheden open.

Gegarandeerd een baan

Wij leiden niet alleen supportprofessionals en officemanagers op, maar we geloven ook écht in onze studenten. Met een Schoevers-diploma behoren zij tot de top van hun vakgebied. Daarom geven wij een 100% baangarantie. Vanaf de start van de opleiding worden onze studenten begeleid door een carrièrecoach, die ze helpt om zich voor te bereiden op hun eerste baan. Deze carrièrecoach geeft praktijkgerichte workshops en gedurende het schooljaar kunnen studenten al hun vragen stellen over de arbeidsmarkt en hun mogelijkheden. Studenten die hun Schoevers-diploma behalen en voldoen aan de baangarantiecriteria krijgen via Schoevers Baanbemiddeling een functie aangeboden voor minimaal vier maanden. Dat is nu de unieke meerwaarde van Schoevers.

Baanbemiddeling

Ook tijdens het vervolg van hun carrière kunnen Schoevers-alumni een beroep doen op de professionals van Schoevers Baanbemiddeling. Zij zijn gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van kandidaten op het gebied van managementondersteuning en marketingcommunicatie. Van net afgestudeerd tot executive niveau. Bij Schoevers helpen we onze (oud-)studenten dan ook heel gericht bij elke volgende stap in hun carrière.

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht