U wilt toch dat uw kind goed op zijn plek zit: nu en straks

Als ouder wil je dat je kind goed terechtkomt. Daarbij hoort natuurlijk een goede opleiding, die veel kansen biedt op de arbeidsmarkt en met goede toekomstperspectieven.

De managementondersteuner anno 2018

Heeft het vak van managementondersteuner eigenlijk nog wel een toekomst? Managers kunnen toch steeds meer zelf? Dankzij hun mobieltje en laptop zijn ze altijd bereikbaar en houden ze hun eigen e-mail en agenda bij. Toch hebben managers juist nu steeds meer behoefte aan professionele ondersteuning, al is het functieprofiel de afgelopen jaren sterk veranderd. Van managementondersteuners wordt namelijk steeds vaker verwacht dat zij inhoudelijk en strategisch meedenken en dat zij kennis hebt van zaken als finance, HR, communicatie en marketing.

Een Schoeversdiploma: een uitstekende start van een mooie carrière

Bij Schoevers hebben we deze nieuwe taken vanzelfsprekend verankerd in onze opleidingen. Ons diploma staat voor actualiteit, kwaliteit en een uitstekende werkmentaliteit. En werkgevers weten dat. Het is dan ook niet voor niets dat in vacatures vaak specifiek wordt gevraagd naar dit prestigieuze diploma. Met een Schoeversdiploma gaat er voor jouw dochter of zoon een wereld aan mogelijkheden open. 

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op