Menu

Schoevers Voltijd

Schoevers Voltijd

Speciaal voor onze voltijdstudies werken we samen met Hogeschool Tio; onze unieke opleiding wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van...

Lees meer

Speciaal voor onze voltijdstudies werken we samen met Hogeschool Tio; onze unieke opleiding wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van...

Lees meer

Speciaal voor onze voltijdstudies werken we samen met Hogeschool Tio; onze unieke opleiding wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van...

Lees meer

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.


 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
     Stuur bericht

Speciaal voor onze voltijdstudies werken we samen met Hogeschool Tio; onze unieke opleiding wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van het beste van twee werelden: de bekendheid van Schoevers bij werkgevers en de grote waarde die zij aan het diploma toekennen plus de hoge kwaliteit van onderwijs en studiefaciliteiten van Hogeschool Tio.
Specifieke informatie over de opleiding Executive Officemanagement Schoevers vind je op tio.nl/executive-officemanagement-schoevers.

Wat betekent dat voor jou?
De voltijdopleidingen van Schoevers zoals je die kent, blijven precies hetzelfde. Je staat ingeschreven bij Schoevers, je volgt het Schoevers-studieprogramma en na afronding van je opleiding ontvang je nog steeds het felbegeerde Schoeversdiploma, inclusief de baangarantieregeling. Het verschil is dat de opleiding uitgevoerd wordt op een locatie van Hogeschool Tio

Wil je een open avond van Schoevers voltijd bezoeken? Meld je dan aan op de website van Hogeschool Tio.

Bijna klaar met de middelbare school en dan?

Wil je iets studeren waar bedrijven straks om staan te springen? Vind je het leuk om op directieniveau mee te werken en al je (organisatie)talenten te benutten? Kies dan voor een van de HBO-opleidingen van Schoevers. Bij Schoevers leiden we namelijk de beste managementondersteuners van Nederland op.


Wat ga je als managementondersteuner doen?

Dat hangt natuurlijk af van de organisatie waarvoor je komt te werken. Het kan zijn dat je als managementassistent voor één persoon aan de slag gaat, werkt voor een directie of als officemanager zelfs een complete afdeling ondersteunt. Je gaat in ieder geval een groot aantal algemene secretariële taken uitvoeren, zoals het afhandelen van de inkomende en uitkomende communicatie en een of meerdere agenda’s beheren. En natuurlijk wordt van jou verwacht dat je deelneemt aan allerlei projecten, of misschien wel dat je ze zelf gaat managen.

Een vak met toekomst

Directie en management kunnen niet zonder een betrouwbare supportprofessional. De vraag naar professionele managementondersteuners is dan ook groot. De beste opleiding op dat gebied? Die volg je bij Schoevers. Want wij hebben ruim honderd jaar ervaring met het opleiden van de beste managementondersteuners.

Gegarandeerd een baan

Bedrijven weten dat en staan in de rij voor onze managementondersteuners. In vacatures wordt dan ook vaak specifiek om een Schoevers-diploma gevraagd. Wij leiden niet alleen supportprofessionals en officemanagers op, maar we geloven ook écht in onze studenten. Daarom durven we je na je opleiding een baan te garanderen. De professionals van Schoevers Professionals helpen jou na je opleiding bij het vinden van jouw droombaan.

Met Schoevers ben je meer waard

Schoevers is niet alleen een opleiding, maar ook een mentaliteit. Natuurlijk volg je bij ons een top-opleiding, maar we leren je daarnaast wat het betekent om aan te pakken op hoog niveau. Wij leren je verder te kijken dan de rand van je bureau en vakkundig en zelfstandig projecten uit te voeren. Wie een opleiding van Schoevers afrondt, slaagt overal. Dus als jij er ‘een van Schoevers’ bent, dan ben je voor werkgevers meer waard.

10 redenen om voor Schoevers te kiezen

  • Aandacht voor jou
  • Afwisselend, duidelijk en professioneel studieprogramma
  • Docenten uit het bedrijfsleven
  • Jouw eigen studiecoach
  • Een waardevol diploma
  • Hoog slagingspercentage
  • Baangarantie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Leren aanpakken
  • Studeren in een bruisende stad