Schoevers Open dag: de beste start voor jouw studie!


Je gaat binnenkort studeren. Dat betekent dat je heel wat keuzes moet maken. Best spannend! Het belangrijkste is natuurlijk dat je een studie kiest die echt bij jou past. Maar ook dat je een opleider kiest die echt bij jou past. Die studeren leuk en interessant weet te maken. Die je begeleidt als je het nodig hebt. En waar je geen nummer bent. 

Precies daarom organiseren wij voor jou onze Open dag. Wil jij een goede start maken met jouw studie? Dan mag je onze Open dag niet missen. Je bent van harte welkom en je ouders of vrienden natuurlijk ook. Meld je dus nu aan!

Programma Open dag

Zaterdag 2 maart in Amsterdam: 10:00 - 13:00 uur
Zaterdag 9 maart in Utrecht: 14:00 - 17:00 uur 
Ongeveer een week voor de Open Dag ontvangt u per mail het definitieve programma.

Adres

Schoevers Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG Amsterdam

Schoevers Utrecht
Daltonlaan 700, 3e etage
3584 BJ Utrecht
 
Door dit formulier te verzenden meld je je aan voor de Open Dag Voltijd van Schoevers. Velden met een * zijn verplicht.
 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Schoevers is van toepassing op dit formulier.

Wat kan je verwachten

Komen de data van de Open dagen jou niet uit, maar heb je wel behoefte aan meer informatie over onze opleidingen? Of heb je nadat je de Schoevers Open dag hebt bezocht toch nog vragen over de opleiding van jouw keuze? Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken.

Heb je interesse in een adviesgesprek met een van onze opleidingsadviseurs? Laat je gegevens achter via het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op