Schoevers Open Avond: de beste start voor jouw studie!

Je gaat binnenkort studeren. Dat betekent dat je heel wat keuzes moet maken. Best spannend! We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste studiekeuze te maken, daarom helpen we je graag op weg. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een studie kiest die echt bij jou past. Maar ook dat je een opleider kiest die echt bij jou past. Die studeren leuk en interessant weet te maken. Die je begeleidt als je het nodig hebt. En waar je geen nummer bent. Misschien is Schoevers wat voor jou!

Kom sfeer proeven

Kom sfeer proeven tijdens een van onze open avonden / dagen op een van onze locaties. En neem je ouders of je vrienden mee. Op 1 en 8 februari organiseren wij open dagen met proeflessen en een inspirerende spreker:

  • Maak kennis met de onderwijsmethode, mbo- en hbo opleidingen en topdocenten
  • Luister naar Renate Smidt (Secretaresse van het Jaar 2019)
  • Volg een proefles Eventmanagement en/of Hospitality
  • Ontvang studieadvies op maat
  • Ontdek de financiële mogelijkheden voor je opleiding
 

Meld je nú aan en wie weet word jij er een van Schoevers!

Kun je niet aanwezig zijn?

Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken voor een vervolgopleiding? En kun je niet aanwezig zijn tijdens een open avond / dag? Dan gaan we graag met je in gesprek om je advies te geven over welke opleiding het beste bij jou past! Je kunt ons bereiken via 035 750 61 40. Je kunt ook het formulier voor een kennismakingsgesprek invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp.


 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
     Stuur bericht