MBO Office & Management Support Specialist

Voltijdopleidingen

Kijkt iedereen naar jou als er iets geregeld moet worden? En is coördineren je middle name? Met het MBO 4-diploma Management Assistant ben jij een aanwinst voor iedere organisatie. Met deze opleiding kun je bijvoorbeeld aan de slag als personal assistant, directiesecretaresse, officemanager of managementassistent.

Ontdek of deze opleiding bij je past

Draai jij je hand niet om voor plannen en organiseren? En ben je daarnaast een kei in communiceren, heb je oog voor detail en kun je goed zelfstandig werken? En wil je een erkend diploma op MBO-niveau halen? Dan past de MBO-opleiding Office & Management Support Specialist perfect bij jou.

Praktijkgericht onderwijs bij Schoevers en Hogeschool Tio

Speciaal voor onze voltijdopleidingen hebben wij een samenwerking met Hogeschool Tio. Deze voltijdopleiding MBO Management Assistant wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van het beste van twee werelden: de bekendheid van Schoevers bij werkgevers en de grote waarde die zij aan het diploma toekennen plus de hoge kwaliteit van onderwijs en studiefaciliteiten van Hogeschool Tio.

Heb jij interesse in deze opleiding? Bekijk het studieprogramma op de website van Tio. Of vraag de studiegids aan.

Baangarantie

Met onze opleidingen word jij er ‘eentje van Schoevers’. Dat betekent dat je bijzonder gewild bent op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zijn namelijk op zoek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij je opleiding succesvol afrondt, garanderen wij je daarom dat je een baan vindt. Schoevers Professionals helpt je hierbij.

Waarom je met Schoevers meer waard bent

Bij Schoevers gaat het niet alleen om theorie en examens, maar ook om hoe jij het werken aanpakt. Je leert doorzetten, aanpakken en zaken voor elkaar krijgen. Om je echt goed voor te bereiden leer je dit tijdens je stages en projecten ook toepassen in het werkveld. Met een opleiding van Schoevers weet je meer en kun je meer. Dat maakt jou uniek!

Ben jij dit?

 • Ik houd van plannen
 • Ik weet van aanpakken
 • Ik leg makkelijk contact
 • Ik ben goed in communiceren
 • Samenwerken doe ik graag
 • Vertrouwelijke informatie is veilig bij mij
 • Ik ben de koning(in) van coördineren
 • Ik werk nauwkeurig
 • Ik neem mijn verantwoordelijkheid
 • Ik bewaak goed het overzicht
 • Ik neem anderen graag werk uit handen
 • Organiseren is my middle name
 

Als jij jezelf hierin herkent, dan is de MBO-opleiding Office & Management Support Specialist van Schoevers dé opleiding voor jou. Bekijk daarom snel het volledige studieprogramma op de website van Tio of kom sfeerproeven en maak kennis met studenten en docenten tijdens de open dag van Tio.

Aanmelden open dag Tio

Voltijd of deeltijd?

De MBO-opleiding Office & Management Support Specialist is een voltijdopleiding. Dat betekent dat je de hele week lessen hebt en naast je studie wellicht een bijbaantje hebt.

Bij Schoevers kun je de opleiding Office & Management Support Specialist ook als deeltijdopleiding volgen. Dat bekent dat je naast je opleiding ook een (volledige) baan hebt. Je hebt één dag of een aantal avonden per week les. Bekijk hier de deeltijdopleiding MBO Office & Management Support Specalist niveau 4.