Menu

MBO-College

Bij Schoevers kun je MBO-opleidingen volgen op niveau 3 en 4. De opleidingen bestaan uit algemene vakken als Nederlands, Engels en computervaardigheden, specifieke beroepsmodules en een stage bij een erkend leerbedrijf. Met een MBO-opleiding niveau 3 word je opgeleid om je beroep zelfstandig te kunnen uitvoeren. Bij een MBO-opleiding niveau 4 leer je ook coördineren en leidinggeven.

 

Kwaliteit van het onderwijs

Al onze MBO-opleidingen voldoen aan de vereiste beroepskwalificaties en aan de inhoudelijke eisen en kwaliteitseisen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit wordt door de Inspectie van het Onderwijs streng gecontroleerd. Bij Schoevers volg je dus een opleiding van hoge kwaliteit en haal je een waardevol, wettelijk erkend MBO-diploma.

 

Doorstromen naar een HBO Associate degree

Wil je na het MBO doorgroeien naar HBO-niveau? Dat kan! Na het afronden van je MBO-opleiding niveau 4 kun je bij Hogeschool Schoevers gelijk starten in een HBO Associate degree van 2 jaar. Zo maak je eenvoudig de stap van MBO naar HBO-niveau. Natuurlijk kun je ook direct beginnen met je HBO Bachelor.