Menu
Opleidingsadvies

Praktijkgericht onderwijs bij Schoevers en Hogeschool Tio

Speciaal voor onze voltijd HBO-opleidingen hebben wij een samenwerking met Hogeschool Tio. Onze unieke HBO Associate degree en HBO Bachelor worden namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van het beste van twee werelden: de bekendheid van Schoevers bij werkgevers en de grote waarde die zij aan het diploma toekennen plus de hoge kwaliteit van onderwijs en studiefaciliteiten van Hogeschool Tio.

Over Schoevers voltijd

Over Hogeschool Tio

Tio biedt particuliere HBO- en MBO-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business en gaat al jarenlang aan kop in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs, met kleine klassen van maximaal 16 studenten. Net als Schoevers is Tio gespecialiseerd in opleidingen waarin service en dienstverlening belangrijke elementen zijn.

Hogeschool Tio heeft diverse hoogwaardige vestigingen, verspreid over Nederland en beschikt over een uitgebreid netwerk, mede dankzij de landelijke bekendheid en de vele docenten uit het werkveld. En daar pluk jij de vruchten van, tijdens én na je studie. 

Stagekansen en carrièremogelijkheden

Tio heeft veel contacten met (stage)- bedrijven door heel het land én internationaal en helpt je graag bij je zoektocht naar een stage. Bovendien krijg je bij Tio direct toegang tot het Tio-netwerk tijdens het jaarlijkse Career Event: de ideale plek om te netwerken en je te oriënteren op de stage- en arbeidsmarkt. Met ruim 150 gerenommeerde (stage)bedrijven die Tio-studenten maar al te graag verwelkomen is de keuze enorm.

Projecten voor topbedrijven

Op bedrijfsbezoek bij Google of bol.com, G-star helpen met de e-commerce, ANWB Reizen adviseren of een masterclass koken bij sterrenrestaurant De Librije? Dankzij Tio’s contacten bouw je tijdens bedrijfsbezoeken, projecten en studiereizen je eigen netwerk op bij vooraanstaande bedrijven in jouw branche.

Internationale mogelijkheden

Heb je internationale ambities? Dan ben je bij Tio aan het juiste adres. Tio heeft uitstekende contacten met partneruniversiteiten wereldwijd en heeft een groot internationaalnetwerk van stagebedrijven. Stages, minors en (na je studie) zelfs masters aan topuniversiteiten behoren tot de internationale mogelijkheden.

Studentenvereniging

Landelijke Studentenvereniging Cognatio is dé studentenvereniging van Hogeschool Tio. Met zo’n 550 leden op de Tio-vestigingen is Cognatio een gezellige vereniging die je de mogelijkheid biedt vriendschappen voor het leven te sluiten en een goed netwerk op te bouwen. Samen met Cognatio haal je het ultieme uit je studententijd.

Word er een van Schoevers

Krijg je direct zin om aan de slag te gaan? Schrijf je dan snel in. Bij je Schoevers-opleiding uitgevoerd door Hogeschool Tio leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en kies voor een van onze HBO-opleidingen. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak.
  • De beste docenten uit de praktijk.
  • Utstekende locaties door heel Nederland.
  • Officieel erkende opleidingen.
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren.
  • Al tijdens je studie een interessante baan.
  • Baangarantie.
  • Opgenomen worden in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®).
  • Samenwerking met Hogeschool Tio.