Menu

Hulp bij je studiekeuze?

Ben je nog niet helemaal uit je studiekeuze en wil je nog wat meer informatie over studeren bij Schoevers? We bieden allerlei mogelijkheden om Schoevers nóg beter te leren kennen:

Meeloopdag: een dagje proefstuderen

Wil je weten hoe studeren er in de praktijk uitziet? En wil je een duidelijk beeld krijgen van studeren bij Schoevers? Volg een meeloopdag! Tijdens een meeloopdag maken we een op maat gemaakt programma, spreek je verschillende mensen van de opleiding en loop je mee met een student van Schoevers. Tijdens zo’n dagje proefstuderen krijg je een super goede indruk van de opleiding. Neem contact met ons op om een dag in te plannen! Naar het contactformulier > 

Vraag een persoonlijk gesprek aan

In een persoonlijk gesprek kun je ons alles vragen, maar luisteren we ook wat jouw ambities zijn en hoe we deze het beste samen kunnen bereiken. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Business Game: laat je organisatie skills zien

18 april organiseren wij een Business Game: de perfecte manier om verder kennis te maken met Schoevers en meer inzicht te krijgen in de opleiding. Tijdens de Business Game ga je, samen met andere enthousiastelingen, een organisatie helpen bij het oplossen van een casus uit de praktijk. De winnaars van de Business Game krijgen bij inschrijving voor collegejaar 20/21 een korting van €500,- op hun eerste jaar. Let op: er kunnen maximaal 30 personen meedoen dus vol = vol. Meld je aan voor de Business Game.

Interesse?
We zijn te bereiken via 035-750 61 40. Je kunt ook het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.