Menu

Hogeschool Schoevers

Hogeschool Schoevers is de enige hogeschool in Nederland die gespecialiseerd is in managementsupport. Met een Schoevers-diploma heb je bij werkgevers dan ook een streepje voor!

HBO Associate degree

Associate degrees (Ad’s) zijn volwaardige, erkende 2-jarige opleidingen op HBO-niveau. Ze zijn bedoeld voor studenten die (nog)geen volledige HBO Bacheloropleiding willen volgen, maar juist een korter HBO-programma. De vraag naar medewerkers op dit niveau is erg groot. Een Ad-opleiding is inhoudelijk afgestemd op de competenties die je nodig hebt voor een specifiek beroep en speelt heel goed in op de behoeften die er zijn in het werkveld.

De Ad is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Daarom ontvang je na afronding van de opleiding een erkend getuigschrift. Je kunt hiermee direct aan het werk. En als je later besluit dat je toch verder wilt studeren, dan kun je je getuigschrift alsnog inbrengen in een HBO Bacheloropleiding, die je daarmee binnen 2 jaar kunt afronden.

HBO Bachelor

Met een HBO Bacheloropleiding haal je bij Hogeschool Schoevers in 4 jaar tijd je HBO Bachelorgetuigschrift. Heb je al een HBO Associate degree of ander kort HBO-programma afgerond? Dan kun je je Bacheloropleiding versneld afronden. Ook onze HBO Bachelor is geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle kwaliteitseisen. Je ontvangt na afronding een erkend getuigschrift en mag een officiële HBO Bachelorgraad voeren.