Menu
Opleidingsadvies
Voltijdopleidingen

Klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven? In de HBO Bacheloropleiding Executive Officemanagement van Schoevers leer je plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau. Na deze opleiding beschik je over de juiste expertise, uitstekende managementvaardigheden en relevante praktijkervaring. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken als officemanager, executive assistant, HRM-medewerker of personal assistant.

Ontdek of deze opleiding bij je past

Kun je goed organiseren en ben je graag de verbindende factor? Ben je daarnaast communicatief sterk, gedreven en goed in knopen doorhakken? En wil je een volledig HBO Bachelordiploma halen?

Dan is de HBO Bacheloropleiding Executive Officemanagement echt wat voor jou. Hierin ontwikkel je jezelf in drie of vier jaar toch HBO Bachelorprofessional. Een mooie keuze voor iedereen die op het hoogste niveau wil werken.

Praktijkgericht onderwijs bij Schoevers en Hogeschool Tio

Speciaal voor onze voltijdopleidingen hebben wij een samenwerking met Hogeschool Tio. Deze voltijdopleiding HBO Bachelor Executive Officemanagement wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van het beste van twee werelden: de bekendheid van Schoevers bij werkgevers en de grote waarde die zij aan het diploma toekennen plus de hoge kwaliteit van onderwijs en studiefaciliteiten van Hogeschool Tio.

Heb jij interesse in deze opleiding? Bekijk het studieprogramma op de website van Tio. Of vraag de studiegids aan.

Baangarantie

Met onze opleidingen word jij er ‘eentje van Schoevers’. Dat betekent dat je bijzonder gewild bent op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zijn namelijk op zoek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij je opleiding succesvol afrondt, garanderen wij je daarom dat je een baan vindt. Schoevers Professionals helpt je hierbij.

Waarom je met Schoevers meer waard bent

Bij Schoevers gaat het niet alleen om theorie en examens, maar ook om hoe jij het werken aanpakt. Je leert doorzetten, aanpakken en zaken voor elkaar krijgen. Om je echt goed voor te bereiden leer je dit tijdens je stages en projecten ook toepassen in het werkveld. Met een opleiding van Schoevers weet je meer en kun je meer. Dat maakt jou uniek!

Ben jij dit?

  • Ik ben een organisatietalent
  • Ik ben graag de verbindende factor
  • Ik ben gedreven
  • Ik ben flexibel en snel
  • Ik ben goed in knopen doorhakken
  • Ik ben veelzijdig
  • Ik ben communicatief sterk
  • Ik ben kritisch
 

Als jij jezelf hierin herkent, dan is de HBO Bachelor Executive Officemanagement van Schoevers dé opleiding voor jou. Bekijk daarom snel het volledige studieprogramma op de website van Tio of kom sfeerproeven en maak kennis met studenten en docenten tijdens de open dag van Tio.

Aanmelden open dag Tio

Voltijd of deeltijd?

De HBO-opleiding Executive Officemanagement van Schoevers is een voltijdopleiding. Dat betekent dat je de hele week lessen hebt en naast je studie wellicht een bijbaantje hebt.

Bij Schoevers kun je de opleiding Executive Officemanagement ook als deeltijdopleiding volgen. Dat bekent dat je naast je opleiding ook een (volledige) baan hebt. Je hebt één dag of een aantal avonden per week les. Bekijk hier de deeltijdopleidingen officemanagement.