Menu
Opleidingsadvies
Voltijdopleidingen

Wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot professional op HBO-niveau? Met de HBO Associate degree Executive Officemanagement van Schoevers leer je plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau. Na je opleiding kun je aan de slag als bijvoorbeeld officemanager, executive assistant, HRM-medewerker of personal assistant. Of je nou wilt werken bij een klein bedrijf, een grote organisatie of een multinational.

Ontdek of deze opleiding bij je past

Kun je goed organiseren en ben je graag de verbindende factor? Ben je daarnaast communicatief sterk, gedreven en goed in knopen doorhakken? En wil je graag snel klaar zijn om te gaan werken?

Dan is de HBO Associate degree Executive Officemanagement echt wat voor jou. Hierin ontwikkel je jezelf in slechts twee jaar tot HBO-professional. Zo kun je snel de werkvloer op. En wil je bij nader inzien toch je hele HBO Bachelordiploma halen? Dan kun je na je HBO Ad vaak doorstromen naar de HBO Bachelor.

Praktijkgericht onderwijs bij Schoevers en Hogeschool Tio

Speciaal voor onze voltijdopleidingen hebben wij een samenwerking met Hogeschool Tio. Deze voltijdopleiding HBO Associate degree Executive Officemanagement wordt namelijk door Tio uitgevoerd. Daarmee profiteer je van het beste van twee werelden: de bekendheid van Schoevers bij werkgevers en de grote waarde die zij aan het diploma toekennen plus de hoge kwaliteit van onderwijs en studiefaciliteiten van Hogeschool Tio.

Heb jij interesse in deze opleiding? Bekijk het studieprogramma op de website van Tio. Of vraag de studiegids aan.

Wat is een Associate degree?

Wat is het verschil tussen een HBO Associate degree en een HBO Bachelor? Het niveau van de Associate-degreeopleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO Bachelor in.

 • De Associate degree is een HBO-opleiding die twee jaar duurt. Je behaalt 120 studiepunten (ECTS).
 • De Bachelor is een HBO-opleiding die drie of vier jaar duurt. Je behaalt 240 studiepunten (ECTS).
 • Nadat je het Associate-degreediploma hebt behaald, kun je ervoor kiezen om door te stromen naar de HBO Bachelor of je kunt meteen de arbeidsmarkt op.
 

Baangarantie

Met onze opleidingen word jij er ‘eentje van Schoevers’. Dat betekent dat je bijzonder gewild bent op de arbeidsmarkt. Veel werkgevers zijn namelijk op zoek naar supportprofessionals met een Schoevers-diploma. Als jij je opleiding succesvol afrondt, garanderen wij je daarom dat je een baan vindt. Schoevers Professionals helpt je hierbij.

Waarom je met Schoevers meer waard bent

Bij Schoevers gaat het niet alleen om theorie en examens, maar ook om hoe jij het werken aanpakt. Je leert doorzetten, aanpakken en zaken voor elkaar krijgen. Om je echt goed voor te bereiden leer je dit tijdens je stages en projecten ook toepassen in het werkveld. Met een opleiding van Schoevers weet je meer en kun je meer. Dat maakt jou uniek!

Ben jij dit?

 • Ik ben een organisatietalent
 • Ik ben graag de verbindende factor
 • Ik ben gedreven
 • Ik ben flexibel en snel
 • Ik ben goed in knopen doorhakken
 • Ik ben veelzijdig
 • Ik ben communicatief sterk
 • Ik ben kritisch
 

Als jij jezelf hierin herkent, dan is de HBO Associate degree Executive Officemanagement van Schoevers dé opleiding voor jou. Bekijk daarom snel het volledige studieprogramma op de website van Tio of kom sfeerproeven en maak kennis met studenten en docenten tijdens de open dag van Tio.

Aanmelden open dag Tio

Voltijd of deeltijd?

De HBO Associate degree Executive Officemanagement van Schoevers is een voltijdopleiding. Dat betekent dat je de hele week lessen hebt en naast je studie wellicht een bijbaantje hebt.

Bij Schoevers kun je de opleiding Executive Officemanagement ook als deeltijdopleiding volgen. Dat bekent dat je naast je opleiding ook een (volledige) baan hebt. Je hebt één dag of een aantal avonden per week les. Bekijk hier de deeltijdopleidingen officemanagement.