Decanen

Schoevers combineert op eigen wijze praktijkgericht, actief en inspirerend onderwijs met intensieve persoonlijke begeleiding. Samen met de student, indien nodig met extra aandacht, werken we aan het bereiken van het beoogde resultaat.

Alles draait om de student

Als decaan leert u scholieren tijdens gesprekken goed kennen. U krijgt een beeld van hun drijfveren, talenten en toekomstdromen. Dat doen we bij Schoevers ook. In onze kleine vestigingen kennen docenten, begeleiders en studenten elkaar bij naam, weten ze wat er speelt en hoe iemand in z’n vel zit. Ze zien of de student wat extra hulp / training kan gebruiken op een bepaald onderdeel. Zo zorgen we samen voor het behalen van het beoogde resultaat.

Een brede opleiding

Schoevers-opleidingen vormen een brede basis voor ‘later’; zowel de MBO-opleidingen als de 2- en 4-jarige HBO-opleidingen. De studenten zijn naast de lesdagen continu bezig het geleerde direct in de praktijk toe te passen. Hierdoor maken zij veel meer ‘meters’ dan gangbaar is binnen een vergelijkbare opleiding en kunnen zij na hun afstuderen een kickstart maken in het bedrijfsleven.

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/schoevers/schoevers/teasers/teaser_brochure_voltijd_desktop_800350.jpg?ext=.jpg

Brochure voltijdopleidingen

Op je gemak alle voltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/schoevers/schoevers/teasers/teaser-contact-tablet.jpg?ext=.jpg

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op