De zekerheid van Schoevers

Omdat je bij Schoevers zeker weet dat je de juiste studiekeuze maakt

Bij Schoevers nemen we echt de tijd voor je en krijg je persoonlijk advies. Samen bekijken we jouw mogelijkheden, wensen en ambities. Op onze Open avonden vertellen onze studieadviseurs je alles over onze opleidingen. Kun je niet naar de Open avond komen of heb je achteraf toch nog vragen over een opleiding? Schrijf je dan in voor een kennismakingsgesprek bij Schoevers. Daarin kun je ons alles vragen en bekijken we samen hoe we jouw ambities het beste kunnen bereiken. Bovendien krijg je voor je je inschrijft eerst nog een uitgebreid intakegesprek, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Omdat je met een opleiding van Schoevers meer waard bent op de arbeidsmarkt

De rol van de managementondersteuner wordt steeds belangrijker, doordat managers steeds meer taken aan hen uitbesteden. Bedrijven stellen dan ook hogere eisen: ze zoeken iemand die verder kijkt dan zijn of haar bureau lang is, zelfstandig kan werken, goed kan organiseren en een echte doorzetter is. In vacatures wordt steeds vaker specifiek gevraagd om een Schoevers-opleiding. Want waarom zou je een gewone managementondersteuner aannemen als je er eentje van Schoevers kunt krijgen? Met een Schoevers-diploma op zak staan werkgevers straks voor jou in de rij.

Omdat je met ons particulieren onderwijs net dat extra beetje ondersteuning krijgt

Schoevers is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je krijgt bij ons dus hetzelfde diploma als op het reguliere MBO of HBO en je komt in aanmerking voor studiefinanciering. Het enige verschil is dat wij geen subsidie krijgen van de overheid. Dat maakt onze opleidingen wel wat duurder, maar dankzij onze persoonlijke ondersteuning is je slagingskans een stuk groter. Bij Schoevers heb je naast onze deskundige docenten een eigen studiecoach, carrièrecoach en stagebegeleider. Zij begeleiden je persoonlijk in het behalen van je diploma en helpen je op weg in je carrière. Zo doen we dat al 106 jaar met succes!

Omdat je bij Schoevers goed voorbereid je carrière start

Bij Schoevers word je al tijdens je opleiding goed voorbereid op het vervolg van je carrière. Onze docenten zijn professionals uit de praktijk. Zij laten je kennismaken met het werkveld, geven realistische praktijkvoorbeelden en zijn op de hoogte van de nieuwsteontwikkelingen. Wat je leert, pas je direct toe in stages en realistische praktijkopdrachten. Ook ga je vanaf dag één aan de slag met jouw carrièrecoach. Zo leer je in workshops bijvoorbeeld hoe je jezelf presenteert in een sollicitatiegesprek en hoe je je cv opstelt. Samen met jouw coach verken je jouw kansen op de arbeidsmarkt en stel je een e-portfolio op, zodat een werkgever een goed beeld krijgt van wat jij in huis hebt. om biedt Schoevers zekerheid?