Menu
Opleidingsadvies

Aandacht voor jou

Bij Schoevers sta je er nooit alleen voor. Je bent geen nummer, we kennen jou bij je bij naam. En heb je vragen, of wil je advies? Dan kun je altijd terecht bij je docenten, studiecoach of carrièrecoach.

Over Schoevers voltijd

Attention learning

Wij hebben een eigenwijze kijk op onderwijs. We noemen dat 'attention learning' en dat staat voor kleinschalig, gestructureerd onderwijs met veel contactmomenten. Ook krijg je heldere leerdoelen (dat betekent dat het duidelijk is wat je aan het einde moet weten) en specifieke aandacht voor jouw individuele leerbehoeften. Als jij bijvoorbeeld moeite hebt met een bepaald onderwerp, dan helpen we je daar extra bij.

Je studeert in een kleine, overzichtelijke klas van gemiddeld 15 studenten. Hierdoor leer je je medestudenten en docenten goed kennen – en zij jou. Dat soort voor een goede sfeer! Bovendien hebben de docenten hierdoor veel meer tijd voor jou en kun je hen al je vragen stellen. Zo haal je alles uit je opleiding. We zetten daarbij topdocenten in die weten wat er speelt in hun vakgebied en in de toonaangevende bedrijven van Nederland.  Zij bereiden jou voor op een succesvolle carrière.

Studiecoach én carrièrecoach bij Schoevers

Je krijgt tijdens je hele opleiding persoonlijke begeleiding van je eigen studiecoach. Jouw studiecoach is aanwezig op de locatie en helpt je als je vragen hebt, tegen problemen aanloopt of ergens mee zit. Samen houden jullie jouw studievoortgang in de gaten, zodat je goed op schema blijft.
Ook krijg je een carrièrecoach, die je helpt om je voor te bereiden op je eerste baan. Deze carrièrecoach geeft praktijkgerichte workshops, helpt je bij het opstellen van je cv en geeft je sollicitatietips. Je kunt je carrièrecoach al je vragen stellen over de arbeidsmarkt en over jouw mogelijkheden hierop.
Met andere woorden: bij Schoevers sta je er nooit alleen voor.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

Ontwikkel jezelf tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een van onze HBO-opleidingen. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak.
  • De beste docenten uit de praktijk.
  • Uitstekende locaties door heel Nederland.
  • Officieel erkende opleidingen.
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren.
  • Al tijdens je studie een interessante baan.
  • Baangarantie.
  • Opgenomen worden in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®).
  • Samenwerking met Hogeschool Tio.