Volg een gratis online Schoevers Skills-workshop

Omdat we de komende tijd nog wel even thuis zitten, zorgen we ervoor dat je klassikale opleidingen digitaal kunt volgen in de Virtual Classroom. Benieuwd hoe dit werkt? Om jou hiermee kennis te laten maken, bieden we 3 gratis workshops in de Virtual Classroom aan! Wees er wel snel bij, want vol = vol.

Wat is de Virtual Classroom?

Als je momenteel bezig bent met een klassikale Schoevers-opleiding, heb je ongetwijfeld al kennisgemaakt met onze Virtual Classroom. Dit is een online omgeving waarbij je klassikaal les krijgt, samen met je medestudenten. De docent geeft uitleg, stelt vragen en geeft opdrachten die je aan het denken zetten.
 
Kortom: je hebt alle voordelen van de klassikale lessen van Schoevers, maar dan vanuit huis. Zolang de maatregelen rond het coronavirus gelden, gaan vrijwel al onze klassikale lessen op deze manier door. Jouw ontwikkeling hoeft deze periode dus niet stil te staan!

De Schoevers Skills

Onze Schoevers-alumni zijn niet zomaar supportprofessionals: ze zijn supportprofessionals die nét die extra stap zetten en daardoor zo waardevol zijn op de werkvloer. Bij Schoevers vinden we effectief communiceren, projectmatig werken en correct Nederlands heel belangrijk. Daarom hebben we besloten om ook een aparte training te maken waarbij je de Schoevers Skills-leert.

Het grote voordeel van deze training? Als je ergens anders een managementsupportopleiding hebt gevolgd en nu (nog) niet toe bent aan een hele Schoevers-opleiding, maar straks wel in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®) opgenomen wilt worden, kun je in veel gevallen door de training te volgen toch in het register komen. De lancering van het SKR® staat gepland op 1 september 2020.

Scherp je Schoevers-competenties gratis aan

Wil jij beter worden in effectief communiceren, projectmatig werken of Nederlands, en alvast een voorproefje krijgen van de Schoevers Skills-training én de Virtual Classroom? Volg dan één van de gratis workshops in de Virtual Classroom. De workshops worden gegeven door professionele Schoevers trainers en duren ongeveer een uurtje! Kies uit:

  • Digitale workshop Effectief communiceren | Donderdag 16 april 2020 | Start 10:00 uur - VOL
  • Digitale workshop Projectmatig werken | Woensdag 22 april 2020 | Start 10:00 uur - VOL
  • Digitale workshop Nederlands | Woensdag 6 mei 2020 | Start 10:00 uur - VOL

Volledige Schoevers Skills-training volgen met korting?
Wil jij later dit jaar (wanneer we hopelijk weer terug zijn naar ons ‘normale’ dagelijks leven) de volledige Schoevers Skills-training klassikaal volgen? Hierin leer je op Schoevers-niveau effectief communiceren, projectmatig werken en correct Nederlands. We bieden de training op MBO- en HBO niveau aan..
 
Deelnemers aan onze Schoevers Skills-workshop krijgen een exclusieve korting van 15% op deze training. Besluit je na je online workshop om de Schoevers Skills-training te volgen? Dan heb je tot 15 mei om je in te schrijven. Je ontvangt de kortingscode in je inbox.

Meer over de workshops

Workshop Effectief communiceren

In deze tijd van extra stress en onzekerheid door het coronavirus, moeten we vaak opeens ook nog op een andere manier communiceren. Waar je eerst bij elkaar aan tafel zat, moeten we nu noodgedwongen het meeste online doen. Fijn dat dat kan, maar het vraagt wel iets van ons als we effectief willen blijven communiceren. Het is bijvoorbeeld lastiger om lichaamstaal te lezen als je maar een deel van de persoon ziet, of om je lichaamstaal zelf in te zetten, zeker omdat je in een vergadering soms niet eens zichtbaar in beeld bent. Hoe gaan we dit gesprek aanpakken, als we nog niet vaak online met elkaar gesproken hebben? Hanteren we online dezelfde gespreksetiquette? En wat doe je als er emoties in het spel komen?

In deze korte workshop krijg je een handig model mee dat je kunt inzetten om de regie te kunnen houden in elk gesprek. We oefenen er gezamenlijk mee, zodat je het geleerde ook direct leert toepassen. Er is volop ruimte om vragen te stellen, en als de tijd het toelaat kun je desgewenst met je eigen lastige situatie oefenen.

Workshop Projectmatig werken

Als supportmedewerker werk je vaak in projecten. Maar hoe zorg je ervoor dat een project soepel verloopt? Aan welke randvoorwaarden moet je voldoen? En hoe maak je een effectief plan van aanpak? Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden, en al helemaal nu vrijwel iedereen op afstand werkt vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.

In de workshop Projectmatig werken ontdek je alles over het plannen en organiseren van projecten. Je vergroot je kennis en vaardigheden op dit gebied en ontwikkelt persoonlijke kwaliteiten om in projectverband effectief om te gaan met de leden van de projectgroep, managers en de opdrachtgever. Na deze workshop kun je zelfstandig aan de slag met projectmatig werken.

Workshop Nederlands

Als managementsupporter wordt er van je verwacht dat je correct Nederlands schrijft. Maar dat is nog best ingewikkeld. Want is jullie website nou onlangs geüpdated? Of geüpdatet?

Nu we veel op afstand werken en hierdoor meer schriftelijk contact hebben, is dit hét moment om je spelling- en grammaticaskills een update te geven. In deze Schoevers-workshop kijken we nog eens goed naar veelvoorkomende taalvraagstukken. Van dt-vraagstukken en het aaneenschrijven van woorden tot de leesbaarheid van je teksten. Na deze workshop ben jij een stuk zelfverzekerder over je eigen spelling.