Hbo in 2 jaar - Persoonlijk en praktijkgericht

Roseline volgde eerst een opleiding bij Hogeschool TIO maar haakte in het tweede jaar af. Ze koos toch net als haar moeder en zus voor een opleiding bij Schoevers. De persoonlijke band met docenten en de praktijkgerichte lessen vond ze heel fijn. Laat je inspireren door haar succesverhaal.

Van TIO naar Schoevers

“Mijn zus en moeder hebben ook Schoevers gedaan en zijn altijd heel enthousiast geweest. Ze zeiden dat het ook echt iets voor mij zou zijn, maar ik wilde graag mijn eigen plan trekken en koos voor International Tourist Management bij TIO. Dat bleek niet helemaal mijn ding en in het begin van mijn tweede jaar ben ik daarmee gestopt.”

Later in het schooljaar instromen

“Het schooljaar was eigenlijk al begonnen toen ik toch besloot om een opleiding bij Schoevers te volgen. Ik was drie weken te laat maar kon gelukkig nog instromen, daar waren ze heel soepel in. Ik koos voor de Associate Degree Officemanagement, zo kon ik in twee jaar een diploma halen en had ik ook nog de keuze om door te gaan voor mijn bachelor.”

Persoonlijke band met docenten

“Schoevers is wel een beetje schools, maar dat houdt je juist bij de les. Als je hard werkt doen docenten alles om je te helpen slagen. Door de kleinschaligheid van de opleiding weten docenten wie je bent en kennen je verhaal. Je bouwt echt een band met ze op, dat is heel fijn.”

Veel meer dan alleen theorie

"Tijdens de opleiding heb ik veel meer geleerd dan alleen theorie. Ik heb bijvoorbeeld geleerd dat samenwerken heel belangrijk is, omdat je regelmatig projecten uitvoerd met andere medestudenten. Zo leer je elkaar beter kennen en ontdek je zowel je eigen kwaliteiten als die van anderen."

Meer weten over onze Associate Degrees opleidingen?

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht