Hbo in 2 jaar - De Schoevers-familie

Laura volgde eerst een andere opleiding, maar voelde zich bij Schoevers pas echt thuis. Haar studietijd was vertrouwd door de kleinschaligheid van de opleiding. Ze ontdekte dat er geen stereotype Schoeversstudent is, maar dat er juist veel verschillende types studeren. Lees meer over haar ervaring met de Schoevers-familie in dit artikel.

Een familie: kleinschalig en vertrouwd

“Op Hogeschool Windesheim in Zwolle volgde ik eerst een jaar verpleegkunde, daar kon ik me echt verdwaald voelen. Zo wist ik niet altijd bij wie ik iets in moest leveren. Bij Schoevers was dat wel anders, ik vond het kleinschalige heerlijk. Iedereen kent elkaar, je kent docenten bij naam en zij kennen jou. Het voelt bijna als familie. 

Geen stereotype Schoeversstudent

“Veel meisjes volgen een Schoeversopleiding en het komt dan ook voor dat er in de pauze nagels worden gelakt. Maar dit is niet het stereotype Schoeversstudent, je vindt allerlei verschillende type meisjes en jongens. Van misschien wat verwende studenten tot studenten die zelf keihard werken om hun opleiding te betalen. En alles wat daar tussenin zit.”

Specialiseren in marketingcommunicatie

“Na mijn Associate degree begon ik direct met werken in de marketingbranche. Tijdens een eerdere stage heb ik klussen gedaan voor een marketingafdeling en dat vond ik erg leuk. Toch wilde ik mij verder specialiseren en daarom haalde ik ook nog mijn Bachelor in marketingcommunicatie bij Schoevers.”

Hecht jij net als Laura waarde aan een kleinschalige opleiding en vertrouwde omgeving? Wie weet is de opleiding die zij volgde ook iets voor jou: opleiding HBO Associate Degree Marketingcommunicatie.

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht