Menu

Testimonials overzicht


Zij gingen je voor

Ben jij benieuwd naar wat je kunt verwachten van een Schoevers opleiding, of waar je na je studie terecht kunt komen? Lees dan de ervaringen van onze Schoevers alumni.

Maggy Stroes | Associate Degree Officemanagement (voltijd)
 
“Bij Schoevers heb ik ‘leren leren’ en mezelf verbaasd over wat ik kan”

Colinda Roos | HBO Officemanagement / Baanbemiddeling

Van allerlei vakgebieden heb ik een flinke basis meegekregen, zodat ik in het werkveld in staat ben alle soorten managers te ondersteunen.
 

Marthe Schellinghout | MBO Directiesecretaresse & HBO Officemanagement / Baanbemiddeling
 
Toen ik mijn opleidingen MBO Directiesecretaresse en HBO Officemanagement bij Schoevers had afgerond, kon ik gelijk aan de slag in mijn eerste baan als office assistent.

Nina Schmidt | Secretaresse

Bij Schoevers heb ik vooral geleerd om gestructureerd aan de slag te gaan en daar heb ik in mijn werk dagelijks nog profijt van. 

Nina van Dijk | Baanbemiddeling
 
“Bij Schoevers heb ik veel praktische kennis opgedaan waar ik nu nog steeds profijt van heb”

Elsbeth | Student Schoevers

Elsbeth (22) uit Utrecht zit in haar 2e jaar van de HBO Bachelor Officemanagement bij Schoevers. Hoe bevalt haar opleiding? En wat vindt ze zo bijzonder aan Schoevers?

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht