Menu

Bijna klaar met de middelbare school en dan?

Particulier onderwijs, wat is dat?

Schoevers is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je krijgt bij ons dus hetzelfde diploma als op het reguliere MBO of HBO en je komt in aanmerking voor studiefinanciering. Het enige verschil is dat wij geen subsidie krijgen van de overheid. Dat maakt onze opleidingen wel wat duurder, maar dankzij onze persoonlijke ondersteuning is je slagingskans een stuk groter. En met een Schoevers-diploma op zak staan werkgevers straks voor jou in de rij.


Docenten uit de praktijk

Een goede docent kan niet alleen boeiend lesgeven, maar weet ook waar hij of zij het over heeft. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze docenten zelf in hun vakgebied werkzaam zijn of zijn geweest. Dankzij die ervaring kunnen zij lastige theorie voor jou begrijpelijk maken met voorbeelden. Bovendien bereiden ze je alvast goed voor op wat je kunt verwachten na je opleiding. Een prima basis dus voor jouw carrière! 

Themadagen

Themadagen zijn dagen die een verdieping vormen op de vakken die je in een bepaalde periode volgt. Je gaat aan de slag met oefeningen en opdrachten die allemaal met dit thema te maken hebben. Ook komen er soms gastsprekers langs of ga je op bezoek bij een bedrijf. 

Stages

Wij vinden het belangrijk dat je dingen leert die in de praktijk ook echt werken. Je begint daarom al gelijk in het eerste jaar met stage lopen. Tijdens zo’n stage pas je de theorie toe en merk je hoe dat uitpakt. Dit is leerzaam en geeft zelfvertrouwen. Ook bouw je hiermee relevante werkervaring op, die je meeneemt naar je eerste baan. 

Baangarantie

Met onze opleidingen word je niet alleen een kei op jouw vakgebied, je ontwikkelt ook die typische Schoevers-mentaliteit. Aanpakken op hoog niveau, projecten organiseren én de juiste werkhouding: wie dat kan, slaagt overal. Hierdoor ben je erg gewild met een diploma van Schoevers op zak. Zo gewild zelfs, dat we je een baan garanderen als je je opleiding hebt afgerond.

Alle voltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze voltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht