Menu
Secretaresse van het Jaar

Even voorstellen: onze partners

We kunnen de Secretaresse van het Jaar-verkiezing alleen houden dankzij onze partners en sponsoren! Benieuwd wie dit zijn? Onze partners stellen zich graag aan je voor:

Public Support

Als grootste detacheringsbureau voor secretaresses en projectondersteuners biedt Public Support topondersteuning door heel Nederland. Of het nou voor (semi-)overheidsorganisaties, zorginstellingen, non-profitorganisaties of commerciële instellingen is: onze mensen weten van wanten.

Kwaliteit, stabiliteit en zekerheid

Onze topsupporters werken uitsluitend op het hoogste niveau. Ze ondersteunen raden van bestuur en toezicht, directie- en managementteamleden, projectmanagers, burgemeesters en wethouders. Onze mensen vliegen in waar een tijdelijk tekort is aan mensen. Als het nodig is nog dezelfde dag, want we zitten door heel Nederland.

Wie een topsupporter binnenhaalt, werkt met iemand die trots is op haar vak. Bij ons kan ze zich namelijk volop ontwikkelen. Topsupporters investeren in zichzelf en daarmee in hun opdrachtgevers. En wij investeren in hen: elke topsupporter is bij ons in vaste dienst. Kortom, iedereen die voor Public Support kiest, kiest voor kwaliteit, stabiliteit en zekerheid.

Beste match

Wij garanderen daarnaast de beste match. Onze regiodirecteuren kennen namelijk niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook onze topsupporters. Onze ondersteuners voelen zich dan ook snel thuis op een nieuwe werkplek. Zij begrijpen hoe de hazen lopen, zijn naar gelang sparringpartner, vraagbaak en degene die orde in de chaos schept. Mooie bijkomstigheid: ze zorgen ook nog eens voor een topsfeer. Dat kan ook niet anders, want wij nemen alleen maar leuke mensen aan.

Lees meer over ons op www.publicsupport.nl

Corendon Hotels & Resorts

Corendon werd in 2000 opgericht door Atilay Uslu en zakenpartner Yildiray Karaer. Uslu vernoemde zijn nieuwe bedrijf naar de op één na sterkste edelsteen na diamant: de korund, wat in het Turks Corendon betekent. In 2019 maakte Corendon-oprichter Uslu bekend dat Corendon een nieuwe eigenaar krijgt. Corendon als touroperator in Nederland en België, de vliegtuigmaatschappij CDN, de administratieve afdelingen in Turkije en de merken Karin’s Choice, Maris Life, Stip Reizen en GOfun zullen nu gerund worden door Triton.

Door deze stap zal alle focus nu liggen op de hoteltak van Corendon Hotels & Resorts. Corendon Hotels & Resorts is een onderdeel van de Corendon Group en sinds 2014 actief. Wij bieden innovatieve hotels en resorts op gunstige locaties met persoonlijke service. Wij streven na dat gasten terug willen komen. Dit doen we met inzet van onze betrouwbare, vriendelijke en service-georiënteerde teams die keihard werken om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Centraal in onze filosofie staan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

De hotelportefeuille van Corendon Hotels & Resorts bestaat momenteel uit tien hotels. Behalve het Livingstone Jan Thiel Beach Resort en het nieuw te bouwen Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao, bezit en exploiteert Corendon Hotels & Resorts het Corendon City Hotel en The College Hotel in Amsterdam en het in juni 2018 geopende Corendon Village Hotel in Badhoevedorp. Daarnaast biedt Corendon in het buitenland nog vijf All Inclusive resorts in Turkije en het Stella Maris resort op Ibiza aan. Het Corendon Village Hotel Amsterdam is met 680 kamers het grootste hotel van de Benelux en heeft zelfs in de hoteltuin een echte Corendon Boeing 747 staan!

Het 5-star ultra all-inclusive resort op Curaçao, genaamd Corendon Mangrove Beach Resort, dat op dit moment in aanbouw is, wordt met ruim 800 kamers het grootste hotel van het Koninkrijk der Nederlanden. De verwachte einddatum van de eerste fase is april 2020, gasten kunnen dan al verblijven in het hotel. De tweede fase wordt een jaar later, in 2021, geopend.

Fleurop

Een goed gevoel bezorgen, dat is wat onze samenwerkingspartner Fleurop dagelijks doet. Een medewerker verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe samenwerking of jubileum vieren? Een bloemenabonnement, een relatiegeschenk, een afscheidscadeau. En wat dacht je van een thuiswerk-plek-boeket van de zaak. Dan ben je bij Fleurop aan het juiste adres. Maar je kunt ook terecht voor de Fleurop (digitale) bloemenbon, de cadeaubon voor mensen die van echte bloemen houden, voor jouw zakelijke relaties of je eigen medewerkers. En zelfs een zakelijke, eigen afgeschermde Fleurop-webshop, waarmee je op rekening bloemen kan laten bezorgen, is zo voor jouw bedrijf geregeld.

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen of een prachtig bloemstuk. Of je nu iemand wilt feliciteren of sterkte bij een afscheid wilt wensen, of gewoon zomaar. We helpen mensen door ze met elkaar te verbinden met behulp van bloemen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland maar ook in de rest van de wereld. Want overal zit wel een Fleurop-bloemist.

Jij bestelt jouw boeket en de lokale vakbloemist maakt en bezorgt het. Op de dag die jij kiest. Altijd vers. Altijd gemaakt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij staan voor kwaliteit en service op het hoogste niveau. En we staan voor je klaar met onze eigen klantenservice, 6 dagen per week.

Onze sponsoren

Daarnaast gaat onze dank uit naar onze sponsoren! Dit zijn: