Menu
Secretaresse van het Jaar

Even voorstellen

Voor dit congres hebben Schoevers en Public Support hun krachten gebundeld. Beide organisaties hebben jarenlange ervaring met managementsupport op het hoogste niveau. Naast Schoevers en Public Support heeft NH congrescentrum Leeuwenhorst zich aangesloten bij de organisatie van het congres. Alle partijen stellen zich graag aan je voor.

Public Support

Als grootste detacheringsbureau voor secretaresses en projectondersteuners biedt Public Support topondersteuning door heel Nederland. Of het nou voor (semi-)overheidsorganisaties, zorginstellingen, non-profitorganisaties of commerciële instellingen is: onze mensen weten van wanten.

Kwaliteit, stabiliteit en zekerheid

Onze topsupporters werken uitsluitend op het hoogste niveau. Ze ondersteunen raden van bestuur en toezicht, directie- en managementteamleden, projectmanagers, burgemeesters en wethouders. Onze mensen vliegen in waar een tijdelijk tekort is aan mensen. Als het nodig is nog dezelfde dag, want we zitten door heel Nederland.

Wie een topsupporter binnenhaalt, werkt met iemand die trots is op haar vakgebied. Bij ons kan ze zich namelijk volop ontwikkelen. Topsupporters investeren in zichzelf en daarmee in hun opdrachtgevers. En wij investeren in hen: elke topsupporter is bij ons in vaste dienst. Kortom, iedereen die voor Public Support kiest, kiest voor kwaliteit, stabiliteit en zekerheid.

Beste match

Wij garanderen daarnaast de beste match. Onze regiodirecteuren kennen namelijk niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook onze topsupporters. Onze ondersteuners voelen zich dan ook snel thuis op een nieuwe werkplek. Zij begrijpen hoe de hazen lopen, zijn naar gelang sparringpartner, vraagbaak en degene die orde in de chaos schept. Mooie bijkomstigheid: ze zorgen ook nog eens voor een topsfeer. Dat kan ook niet anders, want wij nemen alleen maar leuke mensen aan.

Lees meer over ons op www.publicsupport.nl

NH Conference Centre Leeuwenhorst

NH Conference Centre Leeuwenhorst bevindt zich in een gebied met prachtige tulpenvelden en dichtbij een lang zandstrand. Het hotel heeft een ruim aanbod van kamers, een groot aantal vergaderruimtes, een à-la-carterestaurant en diverse bars. De 513 kamers, vergaderruimtes met de meest moderne audiovisuele middelen, ruime break-out ruimtes, persoonlijke service en heerlijke pauzes met hapjes en drankjes bieden de mogelijkheid om optimale en op maat gemaakte vergaderingen en evenementen aan te bieden. Wil je na een lange dag heerlijk ontladen en ontspannen? Dat kan in het onlangs gerenoveerde Aqua Fitness & Wellness met sauna, zwembad en fitnessruimte. Meer informatie over het hotel en de faciliteiten vind je hier.NH Conference Centre Leeuwenhorst is onderdeel van NH Hotel Group. Met ruim 350 hotels is dat een internationale speler en toonaangevende operator van hotels in Europa en Amerika. Sinds 2019 werkt NH Hotel Group samen met Minor Hotels aan de integratie van hun hotelmerken onder één overkoepelend bedrijfsmerk dat inmiddels in meer dan vijftig landen over de hele wereld vertegenwoordigd is. Samen hebben de twee groepen meer dan 500 hotels in hun portefeuille, die in acht merken zijn ondergebracht: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana en Oaks.