Menu
Opleidingsadvies

Samenwerkende Partners

Secretaresse van het Jaar

Schoevers

Al meer dan 100 jaar is Schoevers dé opleider voor supportprofessionals. Wij bieden veel verschillende opleidingen voor jou of je medewerkers: van erkende Mbo- en Hbo-opleidingen tot korte opleidingsmodules tot trainingen, ook incompany.

Door onze jarenlang ervaring weten we precies wat supportprofessionals nodig hebben om nóg beter te worden in hun werk. Of je nu net begint, of juist al heel ervaren bent. Onze bevlogen docenten hebben zelf veel ervaring in het vakgebied. Hierdoor weten we wat er leeft en kunnen we inspelen om nieuwe trends en ontwikkelingen. In de opleidingen, maar ook in inspiratieavonden of bij events zoals het Secretaresse van het Jaar Congres.

Onze alumni komen terecht in allerlei functies: van (directie)secretaresse tot Virtual Assistant tot Officemanager, maar ook als bijvoorbeeld event-of projectmanager, of starten in een ondersteunde functie op bijvoorbeeld de HR- of marketingafdeling. En met het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)-keurmerk kunnen supportprofessionals laten zien dat ze werken op topniveau.

Ook voor werkgevers én werkzoekenden staan we klaar. Schoevers Professionals is gespecialiseerd in de werving en selectie van managementassistentes, (directie)secretaresses en officemanagers. Doordat we het vakgebied als geen ander kennen en veel verschillende contacten hebben met zowel werkgevers al supportprofessionals, kunnen we je als geen ander helpen bij het vinden van de juiste match.
 
De twee experts op het gebied van management ondersteuning, Schoevers en Public Support hebben hun krachten gebundeld en organiseren samen, voor alle supportprofessionals, het Secretaresse van het Jaar congres. NH congrescentrum Leeuwenhorst heeft zich als partner met veel plezier hierbij aangesloten. Met elkaar staan zij garant voor een krachtig, inhoudelijk programma in een mooie omgeving. De partners stellen zich graag aan je voor.

Public Support

Public Support is dé specialist in ondersteuning van de publieke sector. Met aankomende talenten en door-de-wol-geverfden. En bovenal: aardige mensen die het verschil weten te maken. Als grootste landelijke detacheerder van secretaresses, managementassistenten, projectondersteuners en juristen hebben wij ruim 400 (zeer ervaren) professionals in vaste dienst. Waar mogelijk direct inzetbaar. 

Kwaliteit, stabiliteit en zekerheid

Onze TopSecretaresses begrijpen binnen de kortste keren hoe de hazen lopen binnen een organisatie. Dat maakt ze direct van toegevoegde waarde. Vertrouwd met uw wereld. Met een schat aan know-how.. Ze ondersteunen raden van bestuur en toezicht, directie- en managementteamleden, projectmanagers, burgemeesters en wethouders. Onze mensen vliegen in waar een tijdelijk tekort is aan mensen. Als het nodig is nog dezelfde dag, want we zitten door heel Nederland.

Wie een TopSecretaresse binnenhaalt, werkt met iemand die trots is op haar vakgebied. Bij ons kan ze zich volop ontwikkelen. TopSecretaresses investeren in zichzelf en daarmee in hun opdrachtgevers. En wij investeren in hen: elke TopSecretaresse is bij ons in vaste dienst. Kortom, iedereen die voor Public Support kiest, kiest voor kwaliteit, stabiliteit en zekerheid.

Beste match

Wij garanderen daarnaast de beste match. Onze regiodirecteuren kennen namelijk niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook onze Supporters. Onze Supporters voelen zich dan ook snel thuis op een nieuwe werkplek. Zij  zijn naar gelang sparringpartner, vraagbaak en degene die orde in de chaos schept. Mooie bijkomstigheid: ze zorgen ook nog eens voor een topsfeer. Dat kan ook niet anders, want wij nemen alleen maar leuke mensen aan.

Lees meer over ons op www.publicsupport.nl

NH Conference Centre Leeuwenhorst

NH Conference Centre Leeuwenhorst bevindt zich in een gebied met prachtige tulpenvelden en dichtbij een lang zandstrand. Het hotel heeft een ruim aanbod van kamers, een groot aantal vergaderruimtes, een à-la-carterestaurant en diverse bars. De 513 kamers, vergaderruimtes met de meest moderne audiovisuele middelen, ruime break-out ruimtes, persoonlijke service en heerlijke pauzes met hapjes en drankjes bieden de mogelijkheid om optimale en op maat gemaakte vergaderingen en evenementen aan te bieden.

Wil je na een lange dag heerlijk ontladen en ontspannen? Dat kan in het onlangs gerenoveerde Aqua Fitness & Wellness met sauna, zwembad en fitnessruimte. Meer informatie over het hotel en de faciliteiten vind je hier.

NH Conference Centre Leeuwenhorst is onderdeel van NH Hotel Group. Met ruim 350 hotels is dat een internationale speler en toonaangevende operator van hotels in Europa en Amerika. Sinds 2019 werkt NH Hotel Group samen met Minor Hotels aan de integratie van hun hotelmerken onder één overkoepelend bedrijfsmerk dat inmiddels in meer dan vijftig landen over de hele wereld vertegenwoordigd is. Samen hebben de twee groepen meer dan 500 hotels in hun portefeuille, die in acht merken zijn ondergebracht: NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli, Anantara, Avani, Elewana en Oaks.

Verzeker jezelf van een plek

Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft! En je hebt een extra reden om je snel in te schrijven: de eerste 30 officiële inschrijvingen voor het congres ontvangen gratis het boek Tribaal Kantoorgedoe van Danielle Braun. De aanmelding van het congres verloopt via de website van Public Support.

Aanmelden congres