Menu
Secretaresse van het Jaar

Waarom je dit congres niet wil missen

Het nieuwe verbinden: de supportprofessional, meer in het middelpunt dan ooit

19 april 2022 van 09.30 tot 17.30 uur

Als supportprofessional speel je een verbindende rol in je organisatie. En die rol is door de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar alleen maar nadrukkelijker geworden. Maar hoe doe je dat precies, verbinden in deze nieuwe tijd? Hoe krijg je meer invloed? En hoe maak je je werk voor jezelf gemakkelijker? Om deze vragen te beantwoorden, organiseren we samen met Public Support het Secretaresse van het Jaar Congres. Hierin leer je hoe jij als supportprofessional een centrale, verbindende rol blijft spelen in je organisatie. Je doet inzichten op die je manier van werken zullen veranderen. Uiteraard krijg je daar ook de handvatten bij om de veranderingen in de praktijk door te voeren. Daarnaast kun je uitgebreid netwerken tijdens onze goed verzorgde lunch.

Wil je op de hoogte gehouden worden en jezelf verzekeren van een plek op het event van dinsdag 19 april. Vul vrijblijvend het onderstaand formulier in. Dan krijg je een seintje zodra je je officieel kunt inschrijven!

Houd me op de hoogte

Sprekers

Dagvoorzitter Chris Zegers: Een van de sprekers en de dagvoorzitter is niemand minder dan Chris Zegers. Aan de hand van zijn inzichten en anekdotes over verbinden is hij de brug tussen de verschillende sprekers.

Danielle Braun: Een van onze sprekers is de veelgevraagde Danielle Braun, expert organisatiecultuur en leiderschap. Dankzij haar prikkelende lezing kom je zeker weten op nieuwe inzichten die je manier van werken zullen veranderen.
 
Jarno Duursma: De volgende spreker is tech expert Jarno Duursma. Hij vertelt over de impact van digitalisering op je organisatie en hoe je hiermee omgaat. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Programma van het Secretaresse van het Jaar Congres

09.30                   Inloop
10.00                   Ochtendprogramma met:
                            Chris Zegers, over verbinden
                            Danielle Braun, over modern werken
circa 12.45          Lunch
                            Middagprogramma met:
                            Jarno Duursma, over digitalisering binnen je organisatie
                            Chris Zegers in gesprek met de gekozen drie ambassadeurs
circa 16.30          Netwerkborrel
17.30                   Einde van het congres

Netwerken op een inspirerende locatie

Het congres vindt plaats in het Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, een locatie middenin de bollenvelden (die dan volop in bloei staan!). Tijdens een goed verzorgde lunch is er volop gelegenheid om te netwerken met je collega’s of met andere vakgenoten.

Prijs

De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 495,- (ex. btw).

Daarmee heb je toegang tot: 

  • inspirerende kennis en handvatten voor de toekomst;
  • drie goede sprekers met een heel eigen verhaal en invalshoek;
  • een goed verzorgde lunch;
  • een gezellige netwerkborrel;
  • de kans om te netwerken met vakgenoten tijdens de netwerklunch en -borrel;
  • op een mooie locatie tussen de bloemvelden.
 

Verzeker jezelf van een plek

Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft! En je hebt een extra reden om je snel in te schrijven:  de eerste 30 officiële inschrijvingen voor het congres ontvangen gratis het boek Tribaal Kantoorgedoe van Danielle Braun.

Houd me op de hoogte

Regels omtrent corona

Om toegang te krijgen tot het congres, hebben alle bezoekers vanaf 13 jaar naast hun toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit toegangsbewijs is aan te maken via CoronaCheck-app of www.coronacheck.nl.
Er zijn op dit moment meerdere manieren om een coronatoegangsbewijs te krijgen:

  • Een volledig coronavaccinatiebewijs;
  • of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud;  
  • of een negatieve testuitslag van 24 uur oud van een de Testen voor toegang testlocaties.

Momenteel is deze test gratis. Ga voor meer informatie over het testen voor toegang en het maken van een testafspraak naar www.testenvoortoegang.nl. Check voor meer informatie over de CoronaCheck-app de website van Rijksoverheid. Mogelijk veranderen de regels rondom corona. Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wij volgen de landelijke richtlijnen en adviezen van het RIVM en Rijksoverheid.

Indien het congres op 19 april 2022 wegens corona niet door kan gaan, verplaatsen wij het naar 20 september 2022.