Waarom werken we samen met Hogeschool Tio?

Zoals je misschien wel weet, is Schoevers onderdeel van NCOI Groep. Sinds kort is Hogeschool Tio ook bij de groep gekomen. Hierdoor kunnen we heel makkelijk samenwerken.

En daar zijn we ontzettend blij mee: Hogeschool Tio biedt particuliere HBO- en MBO-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business en gaat al jarenlang aan kop in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Net als bij Schoevers krijgen studenten les in kleine klassen van maximaal 16 studenten.

Wat gaat er veranderen?

Geen zorgen: de voltijdopleidingen van Schoevers zoals je die kent, blijven precies hetzelfde. Je staat ingeschreven bij Schoevers, je volgt het Schoevers-studieprogramma en na afronding van je opleiding ontvang je nog steeds het felbegeerde Schoeversdiploma, inclusief de baangarantieregeling.
 
Het verschil is dat de opleidingen uitgevoerd worden op de locaties van Hogeschool Tio. En dat biedt de volgende voordelen:

Les op levendige studentenlocaties

De hogescholen waar je Schoevers-opleidingen worden gegeven, zijn gevestigd in de levendige studentensteden Amsterdam en Utrecht. De vestigingen liggen op maximaal 10 minuten lopen van het station. Dat maakt ze goed bereikbaar voor jou.

Goede faciliteiten en organisatie

De locaties zijn prettig en modern. De klaslokalen zijn uitgerust met alles wat je maar nodig hebt. Ook zijn er genoeg ruimtes om samen even lekker te ontspannen. Bovendien profiteer je van de organisatiekracht van Tio.

Les met andere studenten

Doordat je het Tio-gebouw deelt met studenten van andere opleidingen, maak je kennis met veel verschillende leeftijdsgenoten. Alles uit je studententijd halen? Word dan lid van studentenvereniging Cognatio, die allerlei leuke activiteiten organiseert zoals een introductie, gave feesten en een wintersportreis. Ook is het mogelijk dat je in je tweede studiejaar bij bepaalde vakken (zoals communicatie) studenten in je groep krijgt die een andere Tio-studierichting volgen. Het voordeel hiervan is dat je kennis en inzichten met elkaar kunt delen. De klassen blijven klein en het onderwijs blijft persoonlijk.

Studiereizen en stages

Doordat Schoevers en Tio samen een groter netwerk hebben, heb je meer mogelijkheden om in de toekomst (internationale) studiereizen en/of stages te doen.

Maak gebruik van hulp bij je studiekeuze, je kunt je nog inschrijven

Heb je nu al helemaal zin om te beginnen aan je Schoevers-opleiding? Je kunt je nu nog inschrijven voor je opleiding die begint in september! Bekijk snel ons MBO- of HBO-aanbod. We weten dat het maken van een goede studiekeuze lastig is, zeker in deze tijd. Wij willen je daar zo goed mogelijk bij helpen en bieden je de volgende 3 mogelijkheden om informatie te verzamelen:

Meld je aan voor een Open Avond

Tijdens deze open avond kun jij vanuit je eigen huis de opleidingspresentatie bekijken en een interactieve proefles volgen, maar ook via chat vragen stellen aan studenten en studieadviseurs. Meld je aan voor een Open Avond van Schoevers op donderdag 9, 20 of 29 juli!

Meld je aan

Plan een persoonlijk kennismakingsgesprek in

In een persoonlijk gesprek (eventueel samen met je ouders) kijken wij samen met jou naar wat je ambities zijn en hoe wij deze kunnen bereiken. Je kunt ons alles vragen over onze opleidingen, de financiering ervan of over onze nieuwe samenwerking met Tio.

Gesprek inplannen

Direct advies

Wil je direct persoonlijk advies? Bel 035 - 7 506 140 of stuur even een WhatsApp-bericht naar 06 - 10 45 46 08. Wij denken graag met je mee over een Schoevers-opleiding die bij je past en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden.