Menu
Schoevers Kwaliteit Register

Voorwaarden om in het Schoevers Kwaliteit Register te komen

Wil jij in het Schoevers Kwaliteit Register komen te staan? Bekijk of je voldoet aan alle opleidingseisen om meteen opgenomen kan worden, of dat je opgenomen kunt worden na een aanvullende opleiding of training. 

De voorwaarden

Je kunt in het SKR®-register worden opgenomen als je blijkt dat je voldoet aan de opleidingseisen. Je hebt bijvoorbeeld de laatste 10 jaar een erkend Schoevers-diploma hebt gehaald of elders een erkend diploma gehaald en dit aangevuld met het Schoevers Skills-certificaat. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden om in het register te komen:

Een diploma van ouder dan 10 jaar: doe de Schoevers Competentiescan

Heb jij een van bovenstaande diploma’s of certificaten, maar is je diploma te oud om direct opgenomen te kunnen worden in het Schoevers Kwaliteit Register? Heb je bijvoorbeeld meer dan 10 jaar terug je Schoevers-diploma HBO Bachelor Officemanagement gehaald? Toon dan aan wat je weet en kunt met de Schoevers Competentiescan. De Schoevers Competentiescan geeft je inzicht op welke competenties je sterk scoort en welke je nog kunt ontwikkelen. Als je scoort volgens de norm, kun je dit inzetten bij je eerste registratie in het Schoevers Kwaliteit Register. Bekijk hier in welke gevallen dat van toepassing is. Lees meer over de Schoevers Competentiescan.

Wat als je niet aan deze voorwaarden voldoet?

Ten eerste willen we benadrukken: het Schoevers-diploma dat je al hebt, is en blijft ontzettend waardevol! In je opleiding heb je kennis en ervaring opgedaan die tot op de dag van vandaag onmisbaar zijn.

Tegelijkertijd zien we dat de eisen op de arbeidsmarkt de afgelopen jaren zijn veranderd. Daarom is het belangrijk dat we kunnen garanderen dat de kennis en skills van alle geregistreerden aansluiten bij het werk van nu. Zo zorgen we ervoor dat werkgevers – maar vooral de opgenomen supportprofessionals zelf – zeker kunnen zijn van de kwaliteit van de titel.

We begrijpen dat het vervelend is als je je niet kunt laten opnemen in het register. Wil je je alsnog kwalificeren? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld onze Schoevers Skills Training volgen of de hierboven genoemde Schoevers Competentiescan doen. Lees meer over de Schoevers Competentiescan.

Heb je nog vragen over je mogelijkheden, of wil je advies over welke opleidingen het best passen bij de kennis en ervaring die je al hebt? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij denken graag met je mee.