Voordelen van het Schoevers Kwaliteit Register

Als jij in het Schoevers Kwaliteit Register staat, levert dat verschillende mooie voordelen voor je op. Benieuwd op wat voor manieren je profiteert? Je leest het op deze pagina.

Schoevers Kwaliteit Register

Voordelen van het Schoevers Kwaliteit Register

Als jij in het Schoevers Kwaliteit Register staat, krijg je een SKR®-certificaat dat laat zien dat je tot de besten in je vakgebied hoort. Het toont aan dat jij goed kunt organiseren, sterk communiceert, uitstekende beheersing hebt van het Nederlands én dat je de Schoevers-mentaliteit hebt: je bent proactief en weet van aanpakken.

Werkgevers weten dit en selecteren hier ook op. Dit betekent dat je bij sollicitaties en salarisonderhandelingen altijd een streepje voor hebt.

En dat streepje voor heb je niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook bij Schoevers. Zo heb je als eerste recht op baanbemiddeling van Schoevers Professionals en betaal je geen inschrijfkosten bij nieuwe opleidingen. Daarnaast organiseren we voor onze SKR®-leden leerzame en inspirerende events. Je leert belangrijke nieuwe skills en ontmoet gelijkgestemde vakgenoten. Ook krijg je korting op onze openbare events en ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws bij Schoevers.

Direct registreren

Wil jij profiteren van alle voordelen van het Schoevers Kwaliteit Register? Meld je aan en toon aan dat jij een supportprofessional op topniveau bent: