Menu

Sta jij al in het Schoevers Kwaliteit Register

Laat zien dat jij werkt op topniveau

Jij bent niet zomaar een managementsupporter: je bent een managementsupporter op topniveau. Maar hoe toon je aan wat je weet en kunt? Laat je opnemen in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)! Dit is hét keurmerk voor startende en ervaren supportprofessionals. In verband met de omstandigheden hebben wij de lancering van het Register naar het najaar verplaatst. Op deze pagina kun je vast alle informatie lezen en middels het formulier aangeven dat je geïnteresseerd bent om je aan te melden.

Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven.
 
Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit. Wel zo handig bij salarisonderhandelingen of een sollicitatie. Daarbij hoor je met je registratie tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners.

Jouw voordelen

Iedereen die in dit register staat geregistreerd, krijgt het SKR®-certificaat. Dit certificaat toont aan dat je tot de besten in je vakgebied hoort. Het toont aan dat jij goed kunt organiseren, sterk communiceert, uitstekende beheersing hebt van het Nederlands én dat je de Schoevers-mentaliteit hebt: je bent proactief en weet van aanpakken. Werkgevers weten dit en selecteren hier ook op. Dit betekent dat je bij sollicitaties en salarisonderhandelingen altijd een streepje voor hebt.

En dat streepje voor heb je niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook bij Schoevers. Zo heb je als eerste recht op baanbemiddeling van Schoevers Professionals en betaal je geen inschrijfkosten bij nieuwe opleidingen. Daarnaast organiseren we voor onze SKR®-leden leerzame en inspirerende events. Je leert belangrijke nieuwe skills en ontmoet gelijkgestemde vakgenoten. Ook krijg je korting op onze openbare events en ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws bij Schoevers.

Waar moet je aan voldoen om in het register te staan?

Je kunt in het SKR®-register worden opgenomen als je blijkt dat je voldoet aan de opleidingseisen. Je hebt bijvoorbeeld de laatste 10 jaar een erkend Schoevers-diploma hebt gehaald of elders een erkend diploma gehaald en dit aangevuld met het Schoevers Skills-certificaat. Bekijk alle mogelijkheden en voorwaarden om in het register te komen:

  1. Je bent in het bezit van een landelijk erkend MBO-diploma op niveau 3 of 4 dat je bij Schoevers hebt behaald en niet ouder is dan 10 jaar
  2. Je bent in het bezit van een diploma van een door de NVAO geaccrediteerde HBO-opleiding (HBO Bachelor of Associate degree) dat je bij Schoevers hebt behaald en niet ouder is dan 10 jaar
  3. Je bent in het bezit van een landelijk erkend MBO-diploma op niveau 3 of 4 voor een secretariële opleiding die je bij een andere MBO-instelling hebt gevolgd. Dit diploma is niet ouder is dan 10 jaar. Daarnaast ben je in het bezit van een Schoevers Skills Certificaat
  4. Je bent in het bezit van een NVAO-geaccrediteerd HBO-diploma (Executive) Officemanagement (of vergelijkbaar) dat bij een andere hogeschool is behaald en niet ouder is dan 10 jaar. Daarnaast ben je in het bezit van een Schoevers Skills Certificaat
  5. Je bent in het bezit van een Schoevers-diploma van een opleiding met minimaal 6 modules op MBO- of HBO-niveau dat niet ouder is dan 5 jaar
  6. Je bent in het bezit van een Schoevers-certificaat voor een of meerdere opleidingen of trainingen die in totaal minstens 36 dagdelen met lesbijeenkomsten bevat(ten); behaald in het deeltijdonderwijs, waarvan het oudste certificaat niet ouder is dan 5 jaar
 

Voldoe jij aan een van deze voorwaarden? Meld je dan gratis aan. Je blijft dan voor 2 jaar in het register staan.

Hoe zorg je dat je in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®) blijft?

Ons vak is altijd in beweging. Wat je jaren geleden in je opleiding leerde, kan nu op een heel andere manier gaan. Daarom is het belangrijk dat je je blijft bijscholen. Daarom dien je na datum van registratie elke 2 jaar 12 SKR®-punten te halen op MBO- of HBO-niveau om in het register te blijven. Per dagdeel onderwijs verkrijg je 1 SKR®-punt. Je kunt in die 2 jaar bijvoorbeeld in het eerste jaar een 2-daagse training volgen en in het tweede jaar een 4-daagse training. Of volg een hele opleiding, dan verdien je natuurlijk ook genoeg punten.
 
In deze gids zie je per training en opleiding hoeveel SKR®-punten deze oplevert. Zie je bijvoorbeeld bij een training naast het symbool van het register ‘4 pt’ staan, dan betekent dat dat je voor deze training 4 SKR®-punten krijgt.

Het Schoevers Skills Certificaat

Bij Schoevers garanderen we altijd kwaliteit. Daarom kun je alleen in het SKR® komen met een langere Schoevers-opleiding óf als je naast je opleiding elders de volledige Schoevers Skills-training met goed gevolg hebt afgesloten. In deze 6-daagse training leer je de belangrijkste aspecten van communicatie, organisatie en de Nederlandse taal. Je kunt deze training volgen op MBO- en op HBO-niveau. Je sluit hem af met een test. Als je deze test haalt, krijg je het Schoevers Skills-certificaat.

Een gelaagd register

Je werkervaring en opleidingsniveau bepalen op welk niveau je in het SKR®-register wordt geregistreerd. Als je na een aantal jaar meer werkervaring hebt (in totaal moet je meer dan 3 jaar ervaring hebben), dan ga je vanzelf van ‘startend’ naar ‘ervaren’. Wil je van MBO naar HBO? Dat kan wanneer je in een Schoevers-opleiding minimaal 6 modules op HBO-niveau hebt gedaan.

Interesse?

Wil jij profiteren van alle voordelen die je registratie in het register biedt en je laten opnemen? Dat kan. In september wordt het register officieel gelanceerd. Vul nu alvast het contactformulier in, dan houden we je op de hoogte.

Neem contact op

 

Contact

Heb je nog vragen over het Schoevers Kwaliteit Register of over het inschrijven in dit register? Mail ons dan op register@schoevers.nl of bel ons op 035 - 7 506 140. Wij vertellen je graag meer!