Menu
Opleidingsadvies

Executive Asssistant in de IT-Wereld (32-40 uur)

Vacaturecode: 5193

Plaats: Amsterdam

Voel jij je helemaal thuis in een groeiende organisatie waar geen dag hetzelfde is? Werk jij oplossingsgericht, resultaatgericht en ben je ondernemend? Lees dan verder over deze vacature voor de functie van Executive Assistant. Je gaat aan de slag met een ruim takenpakket waar je je geen dag verveelt. Ben jij 32 tot 40 uur per week beschikbaar én woonachtig in de regio van Amsterdam? Solliciteer snel!

Functie

Als Executive Assistant bied je optimale ondersteuning aan de CFO en CCO. Samen met jouw directe collega, een ervaren collega, gaan jullie samenwerken en nemen jullie elkaars werk over bij vakanties of uitval. Je zult het meeste in het kantoor in Amsterdam aanwezig zijn waar je dagelijks bezig bent met agendabeheer voor de CFO en CCO, het voorbereiden, organiseren en coördineren van diverse bijeenkomsten, evenementen en calls. Je ondersteunt bij het verzorgen van presentaties, e-mails en documenten, daarnaast boek je reizen, tickets en hotels. De onboarding van nieuwe managers en het opstellen van introductieschema’s zijn ook taken die bij jouw pakket behoren. Tevens organiseer je events zoals de Sales Kick-Off, Formule 1 Events en de Summer Party. Kortom: Het is een functie die uitdagend en afwisselend is en waar je in kunt groeien.

Profiel kandidaat

Je krijgt energie uit de steeds veranderde, snelle en vragende organisatie. Je kunt goed omgaan met veranderingen, bent stressbestendig en een échte teamplayer. Daarnaast ben je proactief en werk je accuraat. Je hebt een oog voor je omgeving en bent duidelijk in je communicatie.

Aanbieding

 • Een marktconform salaris, max € 4500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Kosteloze verzekeringen en een goed pensioen;
 • Collectieve kortingen op verzekeringen en bij webshops;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerken is mogelijk en er is een thuiswerkplekregeling;
 • 25 vakantiedagen, maar je kunt altijd bijkopen;
 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie;
 • Centrale locatie met parkeergelegenheid voor de deur.

Vereisten

 • Een afgeronde Mbo- of hbo-opleiding (bij voorkeur Schoevers);
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Beheersing van het MS Officepakket;
 • Minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een strategische partner voor organisaties die, met inzet van geavanceerde technologie, markleider willen zijn binnen hun branche. Samen met meer dan 1000 specialisten zet onze opdrachtgever zich dagelijks in om de wereld slimmer, wendbaarder en digitaler te maken. Ze hebben verschillende kantoren, waaronder in Amsterdam en Bunnik. Samen met de leuke collega’s behalen jullie mooie resultaten in een gezellige en informele cultuur.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren