Menu
Opleidingsadvies

Secretaresse Makelaarskantoor (32-40 uur)

Vacaturecode: 5190

Plaats: De Meern

Ben jij in het bezit van een Schoevers diploma en heb je minimaal een jaar werkervaring binnen een commerciële werkomgeving en vind je het leuk om in een jong en dynamisch bedrijf te werken? Als je bij dit dynamische makelaarskantoor aan het werk gaat, ben jij het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en collega’s.

Functie

Als Secretaresse Taxaties ga je je vooral bezig houden met het taxatieproces. Je verzamelt documenten, maakt rapporten en zet deze klaar voor de taxateur en makelaars. Je bent daarnaast het eerste aanspreekpunt voor je collega's, de opdrachtgevers en je bent het visitekaartje van de organisatie. Daarnaast houd je je bezig met het verwerken van de correspondentie, het beheren van de agenda's, het maken van afspraken en het beantwoorden van de telefoon. Kortom, een veelzijdige functie met nadruk op de administratieve taken.

Profiel kandidaat

Als spin in het web van deze organisatie ben je stressbestendig, dienstverlenend, communicatief sterk en accuraat. Je bent administratief sterk en werkt graag met veel verschillende documenten. Je weet prioriteiten te stellen, je bent betrokken en je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je vindt het leuk om het visitekaartje te zijn en je bent representatief.

Aanbieding

  • Een afwisselende functie binnen een informeel en laagdrempelig kantoor;
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring tot € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • De mogelijkheid om bij het kantoor gratis te parkeren.

Vereisten

  • Je bent in het bezit of in afronding van een Schoevers diploma op mbo+ of hbo niveau;
  • Je hebt affiniteit met de makelaardij/woningen;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van het MS Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong, innovatief en groeiend makelaarskantoor in De Meern. Je komt te werken in een gezellig team met hardwerkende mensen en waar regelmatig tijd wordt gemaakt voor een borrel of een etentje. De sfeer op kantoor is erg informeel, maar naar buiten toe zakelijk. Men groeit pijlsnel. In de twee vestigingen in De Meern/Leidsche Rijn en in Utrecht werken ongeveer 20 mensen. Men zet de opdrachtgever altijd centraal.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan - Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren