Menu
Opleidingsadvies

Management Assistant (24-36 uur)

Vacaturecode: 5192

Plaats: Amsterdam

Kom jij meewerken in de wereld van de gezondheid? Wil jij verschillende afdelingen ondersteunen met jouw kennis en talenten? In deze functie ga je meerder afdelingen en collega’s ondersteunen. Je gaat je bezighouden met administratieve afhandelingen, het plannen van beurzen en agendabeheer. Lees snel verder voor meer informatie over deze leuke functie!

Functie

Als Management Assistant heb je een afwisselende functie, waarin je ondersteuning biedt aan de Executive Management Assistant. Je ondersteunt bij verschillende werkzaamheden op organisatorisch, administratief en secretarieel gebied. Taken die in jouw pakket zitten zijn: Het plannen en bijhouden van de directieagenda’s, notuleren, het voorbereiden van de vergaderagenda’s en meetings en het organiseren van lunches. Daarnaast bied je ondersteuning bij het organiseren van de projecten en beurzen.

Profiel kandidaat

Je hebt een proactieve houding en je ziet het werk liggen. Daarnaast ben je gepast assertief en beschik je over het vermogen om vijf stappen vooruit te denken. Je staat stevig in je schoenen, ben je communicatief vaardig en ben je een groot talent in plannen en organiseren. Daarnaast zoek je graag naar oplossingen en ben je enthousiast en collegiaal.

Aanbieding

 • Salaris max € 3.650,- bruto fulltime per maand (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring);
 • Een afwisselende functie;
 • Een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een goede werk- /privébalans;
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken bij een Great Place to Work gecertificeerd bedrijf.

Vereisten

 • Een relevante Hbo-opleiding, bij voorkeur Schoevers;
 • Hbo of Wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van het Microsoft Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf; De organisatie richt zich op de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen. Ze werken nauw samen met diverse zakelijker partners, universiteiten, onderzoeksinstituten en ziekenhuizen. Samen werken ze om het verschil te kunnen maken. Collegialiteit, samenwerken én professionaliteit staan in dit bedrijf centraal.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren