Menu
Opleidingsadvies

Directiesecretaresse / Management Assistent (32-40 uur)

Vacaturecode: 5187

Plaats: Rotterdam

Word jij blij van ontzorgen en kan je snel schakelen? Weet jij de rust te bewaren in stressvolle situaties? Ben je nuchter van aard en kan je goed prioriteiten stellen? Dan is dit misschien jouw nieuwe uitdaging!

Functie

Als Directiesecretaresse / Management Assistent kom je te werken op een mooie locatie in Rotterdam met uitzicht op de havens. Het secretariaat bestaat uit totaal 3 secretaresses. Jij werkt voor de CFO en zijn staf. Je werkzaamheden bestaan uit complex agendabeheer, correspondentie, het boeken van vluchten maar ook het organiseren van boardmeetings. Daarnaast heb je wekelijks overleg met de Manager Finance en hou je bij het directie overleg de actielijst bij.

Profiel kandidaat

Je bent een ondersteuner in hart en nieren en staat stabiel in het leven. Je bent niet snel van je apropos te brengen, betrouwbaar en kan goed relativeren. Daarnaast werkt je secuur en kan je goed schakelen tussen werkzaamheden.

Aanbieding

  • Salaris tussen € 4.500,- en € 4.900- o.b.v. 40 uur;
  • 35 vakantiedagen o.b.v.  40 uur;
  • 13e maand indien er winst is gemaakt;
  • Hybride werken mogelijk.

Vereisten

  • Minimaal MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • 3 jaar ervaring in soortgelijke functie;
  • Ervaring met agendabeheer;
  • Beheersing van het MS Officepakket;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Onze opdrachtgevers is een organisatie die zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdige aanbieder van ondersteunende diensten voor de industrie. Het bedrijf heeft acht vestigingen in België en Nederland. Hier zijn ongeveer 1300 mensen werkzaam, daarnaast zijn nog eens 1200 werknemers op locatie aan het werk. Ze bieden een breed servicepakket aan, waaronder: isolatie, steigerbouw, painting, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming, lawaaibeheersing en rope access.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let's Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Esther Ruhe van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035-750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren