Menu
Opleidingsadvies

Officemanager in Muziekbranche (32-40 uur)

Vacaturecode: 5188

Plaats: Amsterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de muziekwereld? Ben jij iemand die sterk in de schoenen staat, die werk uit handen neemt en initiatief toont? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een leuk en enthousiast administratief wonder die van afwisseling houdt en meerdere balletjes tegelijk in de lucht kan houden.

Functie

Als Officemanager ondersteun je de collega’s van de organisatie in de breedste zin van het woord. Jouw takenpakket is erg veelzijdig en je verveelt je geen moment. Je taken bestaan uit: contracten maken, office management taken, facilitaire zaken, (inter)nationale telefoongesprekken afhandelen, het ontvangen van klanten/relaties, het samenstellen van dossiers en het optreden als gastvrouw. Tevens verricht je diverse administratieve werkzaamheden voor alle collega's van de organisatie, je houdt overzicht en zorgt ervoor dat de administratie up to date is. Het is een functie waarin meedenken en vooruitdenken wordt gewaardeerd.

Profiel kandidaat

Je bent een ster in plannen en het werken met veel deadlines. Je neemt verantwoordelijkheid en ziet het werk liggen. Samenwerking en collegialiteit staan bij de opdrachtgever voorop en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarnaast ben je representatief, enthousiast, servicegericht en zelfstandig.

Aanbieding

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Fulltime dienstverband van 40 uur per week (32-36 uur is bespreekbaar);
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van het Microsoft Office pakket;
  • Afgeronde secretariële hbo-opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Organisatie

Een dynamische organisatie met meerdere vestigingen in het buitenland. De organisatie zorgt voor vertier in de muziek industrie. Deze industrie is groeiende en de betreffende organisatie groeit lekker mee.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren