Menu
Opleidingsadvies

Assistant voor duurzame organisatie (28-40 uur)

Vacaturecode: 5186

Plaats: Den Haag

Bewaar jij graag de rust en biedt je structuur aan je managers en teamleden? Voor deze informele organisatie zoeken wij een organisatietalent! Je gaat bovendien samenwerken met een vijftal andere assistants en er is volop ruimte om thuiswerken te combineren met op kantoor werken. Lees snel verder!

Functie

In jouw rol als Assistant biedt je ondersteuning aan een teamhoofd en teamleden. Je zorgt dat er complexe afspraken met leden en de buitenwereld worden ingepland in de volle agenda’s. Samenwerkingsgroepen zijn het hart van de vereniging waar de leden samenkomen. Jij plant en bereidt meetings voor de verschillende groepen voor. Je hebt daarbij een scherp oog voor kwaliteit en bewaakt gemaakte afspraken. Je bent op de hoogte van nieuwe digitale technieken en ontwikkelingen in het vak en weet die toe te passen in je werk en over te dragen aan anderen. Je regelt ook sprekers en informeert nieuwe leden. Het is een echte regelfunctie en er werken nog 5 andere assistants voor andere teams.

Profiel kandidaat

Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige kandidaat. Je hebt bewust gekozen voor het vak van managementondersteuner, waarbij je affiniteit hebt met duurzaamheid. In je werk ben je actief en ondernemend en vind je het leuk pro actief zaken te signaleren en op te pakken.

Aanbieding

  • Salariëring op basis van ervaring en opleiding. Maximaal € 3.650,- o.b.v. 40 uur.;
  • 13de maand;
  • 35 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van het MS Officepakket;
  • 28-40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Deze vereniging telt op kantoor ca. 30 personen en men houdt zich voor haar leden bezig met innovatie binnen de veranderende wereld op het gebied van klimaat, energie en duurzaamheid. Deze industrie telt in Nederland meer dan 350 bedrijven. Uitdagingen liggen er volop de komende jaren. Het realiseren van de doelstellingen uit het Klimaatakkoord, meer verbinding met de samenleving maken en onverminderd investeren in veiligheid en een gezond leefmilieu. Je gaat werken in een team van enthousiaste en betrokken collega's aan de realisatie van deze doelstellingen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan- Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren