Menu
Opleidingsadvies

Officemanager voor ambitieuze organisatie (32-40 uur)

Vacaturecode: 5184

Plaats: Amsterdam

Ben jij een pittige managementondersteuner die graag een breed takenpakket oppakt?

Functie

Als officemanager houd jij je bezig met een divers en adhoc takenpakket. Je fungeert als visitekaartje van de organisatie en je ondersteunt de partners. Je beheert de agenda's, bewaakt deadlines en processen en verzorgt de telefoon- en emailafhandeling en de correspondentie. Je boekt reizen en hotels, verzorgt de lunch en je organiseert bijeenkomsten en personeelsuitjes. Ook bewaak je de uitstraling van het pand en de huisstijl, beheer je de kantoorvoorraad en je regelt privézaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de postverwerking, facturatie, debiteurenbeheer en bestellingen.

Profiel kandidaat

Je bent een spontane, representatieve en sociale managementondersteuner. Je komt goed tot je recht binnen een informeel, gedreven en samenwerkend team. Ook ben je enthousiast, communicatief vaardig en initiatiefrijk. Tot slot ben je klantvriendelijk, positief ingesteld en geïnteresseerd.

Aanbieding

  • Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie;
  • Een positieve werksfeer;
  • Ruimte voor opleidingen en ontwikkelingen;
  • Een functie voor 32-40 uur per week;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Vereisten

  • Een afgeronde relevante opleiding, bij voorkeur een Schoevers opleiding;
  • 0-4 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

Organisatie

Een professionele en gedreven organisatie met een informele cultuur en platte organisatiestructuur. De sfeer intern is positief en er is veel waardering voor jouw inzet. Er worden regelmatig interessante en leuke activiteiten georganiseerd voor de medewerkers en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren