Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Designbureau (24-32 uur)

Vacaturecode: 5182

Plaats: Rotterdam

Ben jij graag de spil van een organisatie? De held die ervoor zorgt dat binnen dit ambitieuze bureau alles op rolletjes loopt? In deze dynamische functie ben je naast officemanagement taken ook bezig met P&O, projectorganisatie én communicatie. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging en woon je in de omgeving van Rotterdam? Lees snel verder!

Functie

Jij bent als Officemanager het warme welkom voor de klanten en relaties. Je bent de collega die ervoor zorgt dat het het team aan niets ontbreekt. Op zelfstandige wijze run jij het bureau en zijn alle officetaken bij jou in goede handen zoals het budget, de post, telefoon, het ontvangen van bezoek, bestellingen en inkoop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor P&O ondersteunende taken zoals het opmaken van contracten en je organiseert evenementen. Je bent ondersteunend in projectorganisatie, het management, communicatie en jij bent contactpersoon als het gaat om IT. Een dynamische functie waarin je het verschil kunt maken met ambitie, flexibiliteit, integriteit en altijd gaat voor kwaliteit.

Profiel kandidaat

Je bent zelfstandig, vernieuwend en gepast assertief. Je werkt klantgericht en bent een echte procesbewaker. Integriteit en accuratesse zijn kenmerken die jou omschrijven, daarnaast ben je op een positieve manier kritisch en organisatorisch sterk.

Aanbieding

  • Afwisselende baan met veel eigen input en autonomie;
  • Prima salaris afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Afwisselende baan voor 24-32 uur per week waarbij werken onder schooltijden ook een optie is.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Ervaring met MS Office 365 en MS Teams;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam, deze organisatie werkt veel voor gemeentes en projectontwikkelaars. Het team bestaat uit creatieve, enthousiaste en hard werkende mensen die samenwerken aan het verwezenlijken van een mooie droom; (inter)nationale groei en met urban design, natuur, mens en stad nog dichter bij elkaar brengen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan-Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren