Menu
Opleidingsadvies

Afdelingsassistent Congressen & Evenementen (32-38 uur)

Vacaturecode: 5180

Plaats: Amsterdam

Heb jij altijd al eens bij een onderwijsinstelling willen werken? Deze functie biedt jou een rol waarin je naast ondersteunen ook in het veld kan staan. Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde Afdelingsassistent die de afdeling Congressen & Evenementen kan ondersteunen. Klinkt dit als jouw nieuwe functie? Lees dan snel verder!

Functie

Als Afdelingsassistent ga je de Eventmanagers en het Afdelingshoofd in hun dagelijkse werkzaamheden ondersteunen. Je komt te werken in het Team Congressen & Evenementen. Het team bestaat uit acht Eventmanagers en een Afdelingshoofd. Op de afdeling lopen er veel projecten naast elkaar en ieder project zit in een andere fase. De vragen die aan jou gesteld kunnen worden over de projecten zijn dan ook verschillend van aard en hebben ieder een andere prioriteit. Daarnaast stel je het aanmeldingsformulier op voor een congres, bestel je materialen en regel jij koeriers om alles klaar te zetten voor een activiteit. Je beantwoordt alle vragen van deelnemers die in de mailbox terechtkomen, je regelt het voorraadbeheer voor de congressen en soms assisteer je een dagdeel op het evenement zelf. Het coördineren van de registratiebalie is daarbij een terugkerende verantwoordelijkheid.

Profiel kandidaat

Je bent iemand die proactief en oplossingsgericht werkt, je weet prioriteiten te stellen en je kan goed zelfstandig werken. Flexibel, stressbestendig en goed kunnen organiseren zijn eigenschappen die jij beheerst. Je weet het overzicht te bewaren en anticipeert op de activiteiten die op de planning staan. Daarnaast kun je nieuwe systemen en softwareprogramma’s je snel eigen maken.

Aanbieding

  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Afwisselende baan voor 32-38 uur per week.

Vereisten

  • Een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Ervaring met MS Office 365 en MS Teams;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met deelnemersregistratie en innen van gelden is een pre;
  • Je bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de grootste universiteiten van Nederland. Als werkgever bieden ze gelijke kansen en vinden ze diversiteit belangrijk evenals het creëren van een plek waar iedereen zich thuis voelt. Nieuwsgierigheid en creativiteit maken deel uit van de werkcultuur. Je komt te werken op een afdeling waar ruim 45 medewerkers werken. Zij ondersteunen het College van Bestuur, de faculteiten en de diensten in beleid en uitvoering.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan en ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren