Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant Internationaal (36-40 uur)

Vacaturecode: 5179

Plaats: Amsterdam (Zuidas)

Heb je altijd al eens bij een internationaal bedrijf willen werken? Als Personal Assistant zal je geen moment stil zitten. Je gaat meerdere directeuren en managers ondersteunen én aan de slag met een ruim takenpakket. Wil jij graag werken bij een bedrijf waar respect, integriteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staat? Lees dan vooral verder!

Functie

Als Personal Assistant bied jij ondersteuning aan de directieleden in Nederland, België en Luxemburg en de teams die daarbij horen. Je gaat aan de slag met complex agendabeheer, regelt de zakenreizen en je bereidt , correspondentie en presentaties voor die nodig zijn bij de verschillende meetings. Je ondersteunt bij de in- en uitstroomprocessen, It-aanvragen, inkooporders en facturen. Het is een brede functie die aangevuld wordt met administratieve taken vanuit het team en de managers.

Profiel kandidaat

Je kan als de beste plannen, organiseren en werken onder tijdsdruk. Je hebt oog voor detail en je kunt goed met vertrouwelijke informatie omgaan. Je kan goed prioriteiten stellen, je weet in een drukke omgeving de rust te bewaren maar bent ook gepast assertief.

Aanbieding

  • Uitstekend salaris en secundaire voorwaarden;
  • Betrokken collega's en leuke gezamenlijke activiteiten (sportief maar ook borrels en etentjes);
  • Ruimte voor persoonlijke groei en eigen inbreng in de te vervullen rol.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Enige beheersing van de Franse taal is een pré;
  • Kennis van het MS Officepakket;
  • Ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur een Schoevers diploma.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende bank. Deze internationale organisatie biedt graag gelijke kansen aan al zijn medewerkers. Er is ook een mogelijkheid om flexibel te werken, men hecht veel waarde aan een goede privé-/werkbalans.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan–Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren