Menu
Opleidingsadvies

Office Assistant Onderwijs (24 uur)

Vacaturecode: 5177

Plaats: Hilversum

We zeggen het niet vaak: maar dit is zo'n leuke functie! In deze rol ben je werkelijk onmisbaar in dit hechte team. Werk jij graag hard, maar wel met een lach? Lees dan snel verder!

Functie

Als Office Assisant biedt je administratieve en secretariële ondersteuning aan het team. Je coördineert, bewaakt en beheert de voortgang van de projectdoelstellingen, rapportages en data. Verder signaleer je problemen en draagt profacties oplossingen aan. Daarnaast beheer je de social media kanalen en voorzie je het team van ondersteuning op het gebied van sales, marketing en service waar nodig. Met jouw nieuwsgierige karakter en actieve houding weet je veel werk naar je toe te trekken en geeft daarmee een eigen draai aan de functie.

Profiel kandidaat

Je hebt een nieuwsgierige karakter en actieve houding, je weet veel werk naar je toe te trekken. Jij pakt zelfstandig en creatief dingen op en geeft jouw eigen draai aan de functie.

Aanbieding

  • Een bruto maandsalaris tot € 2700,- o.b.v. 40 uur per week;
  • Doorgroeien en ontwikkelen, je kunt onbeperkt gratis trainingen en opleidingen volgen;
  • Hybride werken is de norm, deels thuis en deels op kantoor;
  • Centraal gelegen werkplek in Hilversum met een mooi bedrijfsrestaurant;
  • Een bonus van € 500,- netto, wanneer je een nieuwe collega aanbrengt.

Vereisten

  • Beschikbaar vanaf september 2022;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Woonachtig in de omgeving Hilversum.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de grootste opleiders op paramedisch gebeid in Nederland en onderdeel van Nederlands grootste opleider. Ze bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedistes en diëtisten. Met een enthousiast team van medewerkers wordt dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling en uitvoering van cursussen en opleidingen voor paramedisch professionals.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren