Menu
Opleidingsadvies

Juridisch Secretaresse (24-40 uur)

Vacaturecode: 5174

Plaats: Utrecht

Heb jij al ervaring bij een advocatenkantoor? Ben jij de rots in de branding voor dit team? Wij zoeken een juridisch secretaresse om een groeiend bedrijf te ondersteunen.

Functie

Samen met jouw directe collega secretaresses ben jij het het middelpunt van het kantoor. Je ondersteunt de advocaten, staat cliënten telefonisch te woord en je ontvangt bezoek op kantoor. Daarnaast bereid je de processtukken voor, houd je de termijnen in de gaten en correspondeer je informatie. Ook behoren taken zoals archiveren, kopiëren en agendabeheer tot jouw takenpakket.

Profiel kandidaat

Je hebt affiniteit met recht en bent servicegericht. Je vindt het leuk om anderen te ontzorgen en werkt secuur. Volgens bepaalde procedures werken vind jij interessant en jij draagt hier graag verantwoordelijkheid voor. Bovendien werk je graag samen en ben je betrokken en enthousiast.

Aanbieding

  • Prettige collega's met gevoel voor humor;
  • Startsalaris vanaf 2.600,- euro bruto per maand o.b.v. fulltime;
  • 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
  • Gezamenlijke lunch (tegen een kleine bijdrage);
  • Parkeergelegenheid indien gewenst.

Vereisten

  • Enige relevante werkervaring of een Schoevers diploma (of soortgelijk);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • 24-40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een advocatenkantoor die landelijk opereert. Gevestigd op een fijne locatie in Utrecht-Oost werkt men voor bedrijven, gemeenten, woningbouwcorporaties en overheden. Teamgevoel en gezelligheid staat hier centraal.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan – Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren