Menu
Opleidingsadvies

Personal Assistant Zakelijke Dienstverlening (32-40 uur)

Vacaturecode: 5168

Plaats: Bussum

Voor een dynamisch intermediair voor medisch specialisten, ziekenhuizen, bestuurders en managers, zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. In deze rol werk je voor de directie van het bureau en maak je deel uit van een hecht en gedreven team. Wil jij veel verantwoordelijkheid, maar zoek je ook gezellige en betrokken collega's? Lees dan snel verder!

Functie

Als Personal Assistant ondersteun je de directie en heb je een breed pakket aan algemene secretariële- en administratieve werkzaamheden zoals het verzorgen van correspondentie, het uitwerken van contracten, communicatie- en marketingzaken, agendabeheer, operationele ondersteuning zoals contact onderhouden met sollicitanten. Maar vooral het ontzorgen en creëren van structuur en overzicht in de planning van de directie. Je bent slim, denkt mee en vooruit en kunt veel werk verzetten.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke persoonlijkheid en vindt het fijn om te ondersteunen en te ontzorgen. Je kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt ervan veel werk uit handen te nemen. Je bent leergierig, durft te doen, werkt zelfstandig en je behoudt het overzicht in stressvolle situaties. Bovendien werk je nauwkeurig en kan je goed omgaan met vertrouwelijke informatie.

Aanbieding

  • Prima salaris en andere arbeidsvoorwaarden zoals dagelijks een verzorgde lunch;
  • Veel verantwoordelijkheid en diversiteit;
  • Een inhoudelijk interessante baan met veel uitbreidingsmogelijkheden en bijscholing;
  • Gezelligheid en collegialiteit binnen een hecht, jong en deskundig team.

Vereisten

  • Een afgeronde secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Relevante werkervaring als Personal Assistant of secretaresse;
  • Interesse of affiniteit met de medische wereld;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en het MS Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het mooie centrum van Bussum. Persoonlijke betrokkenheid, zorgvuldigheid en het handhaven van een discrete werkwijze zorgen voor het onderscheidend vermogen. Het is een professionele en dynamische organisatie met een jong team van deskundigen en er heerst een open cultuur. Er wordt veel geïnvesteerd in de collega’s en er is voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast worden er regelmatig gezellige uitjes georganiseerd en is er dagelijks een gezamenlijke lunch.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren