Menu
Opleidingsadvies

Secretariële Ondersteuner (40 uur)

Vacaturecode: 5160

Plaats: Hilversum

Word je blij van het ontzorgen van patiënten en collega's? Vind je het leuk om bezig te zijn met het ondersteunen van het zorg proces binnen een dermatologie kliniek? Je hebt affiniteit met licht- en laser behandelingen en bent bereid om hier intern voor opgeleid te worden zodat jij patiënten, huisartsen en verzekeraars goed kan informeren hoe de licht- en laserbehandelingen werkzaam zijn.

Functie

Als Secretariële Ondersteuner ben je ondersteunend aan je collega's maar ook aan de patiënten. Je hebt veel klantcontact, voornamelijk telefonisch voor het maken en verzetten van afspraken. Het verzetten van deze afspraken kan een flinke uitdaging zijn in verband met de gereserveerde behandelruimtes en ingeplande artsen. Je bent het aanspreekpunt van patiënten en hebt contact met verzekeraars. Er is elke dinsdag- en donderdagavond een spreekuur van 18:00 - 21:00 uur. Jij zal de donderdagavonddienst voor je rekening nemen. Daarnaast bestaat je verdere werkzaamheden uit: Contact met huisartsen over bijvoorbeeld laboratorium uitslagen, wachtruimte netjes houden, patiënten ontvangen en begeleiden, controle en uitzoeken hoe patiënten zijn verzekerd, verwerking van patiënten in het beheersysteem, reacties van sociale media opvolgen. Een zeer uitgebreide functie waar de ruimte krijgt om de groeien en te leren.

Profiel kandidaat

Je bent ambitieus en nieuwsgierig. Je hebt een groot empathisch vermogen en je bent communicatief goed onderlegd. Daarnaast ben je leergierig genoeg om de interne opleiding te volgen.

Aanbieding

 • Een leuke uitgebreide functie;
 • Prettige werksfeer met leuke collega's;
 • Goed bereikbaar met auto en OV;
 • Salaris tussen de €2200,- voor beginners tot €3270,- voor medior (bruto o.b.v. 40 uur);
 • 13e maand;
 • Pensioen regeling;
 • 9 extra verlofdagen voor persoonlijk levensfase budget (PLB). Deze dagen mag je gebruiken voor de opleiding, maar ook voor vakantie of laten uitbetalen;
 • Multicare Sessions. Bijvoorbeeld een uitleg van nieuwe techniek met gekoppeld een leuk uitje.

Vereisten

 • Een afgeronde secretariële MBO of HBO opleiding (bij voorkeur Schoevers);
 • 0 tot 5 jaar ondersteunende werkervaring (niet perse in de zorg);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van het MS officepakket;
 • 40 uur beschikbaar waarvan 1 donderdagavond van 18:00-21:00 uur.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een mooi familie bedrijf dat is gespecialiseerd in licht- en laserbehandeling voor complexe huidaandoeningen. Je komt te werken in een hecht en zeer divers team van totaal 15 medewerkers waarvan 6 medische staf. De kliniek voor dermatologie is gevestigd in Hilversum en bestaat inmiddels al 20 jaar. Vanuit de werkgever wordt er een lunch aangeboden dus je hoeft niet je eigen brood mee te nemen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Esther Ruhe van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren