Menu
Opleidingsadvies

Managementassistent in de scheepvaart (16-24 uur)

Vacaturecode: 5158

Plaats: Barendrecht

Heb jij écht zeebenen? Heb jij altijd al bij een bedrijf willen werken die handelt op zee? Wij zoeken een Managementassistent die houdt van een ruim takenpakket en 16 tot 24 uur per week beschikbaar is. Klinkt dit als jouw uitdaging? Spring aan boord en lees gauw verder!

Functie

Als Managementassistent ga je de directie ondersteunen, bestaand uit 4 personen. Je bereidt de aandeelhouders- en directievergaderingen voor. Van deze vergaderingen maak je ook notulen. Daarnaast bewaak je de jaarplanningen, maak je presentaties en regel je conference calls. Naast agendabeheer en secretariële taken ga je reizen boeken én evenementen en klantbezoeken organiseren. Administratieve taken, correspondentie, e-mail afhandelingen en actieplannen horen ook bij je takenpakket. Net als de schepen lig jij in deze functie geen dag stil en brengt elke dag iets nieuws.

Profiel kandidaat

Je krijgt veel energie uit het ondersteunen van je collega’s, je houdt van veel taken en werkzaamheden en kan goed meerdere balletjes hooghouden. Daarnaast ben je in organiseren een echt natuurtalent.

Aanbieding

  • Een marktconform salaris, afhankelijk leeftijd en ervaring;
  • Een fijne werkomgeving in een internationaal bedrijf.

Vereisten

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Frans en Spaans is een pré;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • 16 tot 24 uur per week beschikbaar, liefst in de ochtenden beschikbaar;
  • Beheersing van het MS Officepakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in de zeehandel, ze leveren veilige en flexibele topdiensten voor handelsbedrijven en ladingen. Een efficiënte organisatie met een missie, door open communicatie en goede service weten ze altijd logistieke service op top niveau te bieden aan hun klanten.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren