Menu
Opleidingsadvies

Officemanager in een Netwerkorganisatie (32-40 uur)

Vacaturecode: 5153

Plaats: Amsterdam

Heb jij je altijd al willen inzetten om de juiste mensen aan elkaar voor te stellen? Wij zoeken een echte regelaar! Iemand die het leuk vindt om in contact te zijn met mensen en graag alles oppakt wat ad-hoc voorbij komt! Interesse? Lees dan verder!

Functie

Als Officemanager ben je de spin in het web. Je bent de rechterhand van de ervaren Officemanager en draait mee in programma’s die de organisatie heeft lopen. Je regelt dat trainingen gepland worden en dat deelnemers niets te kort komen. Je plant afspraken, zorgt dat alles digitaal op orde is. Je krijgt eigenlijk een grote variëteit aan taken en er wordt natuurlijk gekeken wat bij je past en wat je talenten zijn. Dus echt een rol waarin jij je van je beste kant kunt laten zien. Zo creëer je ook je eigen functie. Hoe leuk is dat?

Profiel kandidaat

Je bent lekker proactief en energiek. Je houdt van organiseren en je bent klantvriendelijk. Je durft besluiten te nemen en neemt verantwoordelijkheid. Je staat dus al best stevig in je schoenen. Je schakelt snel, stelt de juiste prioriteiten en houdt ervan je werk af te maken.

Aanbieding

  • Een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
  • Een heerlijke nieuwe werkplek op 10 minuten lopen van het pontje in hip Amsterdam Noord;
  • Een prima marktconform salaris;
  • Een kans voor een starter waar je u tegen zegt!

Vereisten

  • Je hebt secretariële opleiding op Hbo-niveau en misschien heb je zelfs wel een hospitality opleiding gedaan;
  • Je bent gedreven en een echte duizendpoot;
  • Je bent accuraat en nauwkeurig;
  • Je kent en leert de opdrachtgever de digitale kneepjes van de systemen en kent Google Drive;
  • Je hebt organisatietalent en toont initiatief;
  • En last but not least je gaat een uitdaging niet uit de weg! 

Organisatie

De organisatie is een landelijk opererende netwerkorganisatie, waaraan trainers, coaches, programma-managers en talentmanagers verbonden zijn. Gerund door een ambitieus topteam.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren