Menu
Opleidingsadvies

Office Assistant Zakelijke Dienstverlening (32-40 uur)

Vacaturecode: 5151

Plaats: Utrecht

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie bij een organisatie die volop in ontwikkeling is? Lees dan snel verder! 

Functie

Als Office Assistent ben jij het aanspreekpunt op kantoor. Je gaat taken oppakken zoals agendabeheer voor de vergaderruimtes, het ontvangen van gasten, het klaarzetten van de vergaderzalen en natuurlijk zorg je dan ook voor water, koffie/thee en bestel je de lunch als het nodig is. Verder bestel je kantoorartikelen en boodschappen en ben je het (telefonische) aanspreekpunt van de organisatie. Daarnaast ga je ook borrels organiseren op kantoor en krijg je een aantal IT-taken. In deze rol is veel ruimte voor ontwikkeling en kun je taken naar je toe trekken. Eigenlijk zorg je ervoor dat alles op kantoor op rolletjes verloopt en weten collega's jou te vinden wanneer zij hulp nodig hebben.

Profiel kandidaat

Je bent vlot, proactief en werkt accuraat. Je hebt gevoel voor verhoudingen en staat stevig in je schoenen. Je kunt snel schakelen en ziet werk liggen.

Aanbieding

  • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32-40 uur per week;
  • Een interessante en inspirerende werkomgeving met een positieve werksfeer;
  • Een prima salaris, maximaal € 2.400,- op fulltime basis;
  • 30 super leuke collega’s.

Vereisten

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Een relevante opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale organisatie die succesvol en ontzettend aan het groeien is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht, de sfeer op kantoor is gezellig en informeel en je gaat samenwerken met ambitieuze collega's. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren