Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Juridisch Kantoor (24-40 uur)

Vacaturecode: 5147

Plaats: Amsterdam

Voor een mooi groeiende organisatie, midden in het Museumkwartier van Amsterdam, zoeken wij een proactieve startende officemanager. Heb je een paar jaar ervaring, dan ben je ook van harte welkom om je verder te ontwikkelen bij deze mooie werkgever.

Functie

Het takenpakket is heel allround, van het afhandelen van declaraties tot het faciliteren van een boardmeeting maar ook ga je als officemanager lunches organiseren, de postafhandeling (e-mail), beantwoorden van de telefoon, agendabeheer, ontvangen van cliënten en het uitwerken van diverse dossiers. Naast een ervaren assistent ga jij alles leren op het gebied van officemanagement.

Profiel kandidaat

Je bent een energieke persoonlijkheid en ontzorgen is voor jou een passie. Je hebt een proactieve houding en je weet al wat de behoefte is voordat de vraag gesteld is. Je vindt het leuk om te leren en je wilt graag groeien in je functie. Je bent vrolijk, representatief en gedreven.

Aanbieding

  • Een salaris tussen € 2.600, - en € 3.500, - bruto o.b.v. 40 uur (afhankelijk van ervaring);
  • Veel variatie aan werkzaamheden;
  • Werken op een toplocatie;
  • Het kantoor is goed bereikbaar met OV, er zijn geen eigen parkeerplaatsen.

Vereisten

  • Een afgeronde mbo of hbo opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Relevante werkervaring als officemanager (stage-ervaring mag ook);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Beheersing van het MS Officepakket;
  • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kantoor dat zich voornamelijk bezighoudt met juridisch advies op het gebied van fusies en overnames. Door de jarenlange (werk)ervaring hebben beide partners en associates een mooi netwerk opgebouwd en meerdere onderscheidingen in ontvangst mogen nemen. Het huidige team heeft de ambitie om verder uit te breiden. De organisatie bestaat momenteel uit 4 personen waaronder 2 gerenommeerde M&A juristen. Op deze mooie locatie in een prachtig pand zijn ruime werkplekken en vergaderruimtes.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan – Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren