Menu
Opleidingsadvies

Export Specialist & Sales Support (32-40 uur)

Vacaturecode: 4891

Plaats: Den Bosch

Wil jij graag binnen de dynamische exportwereld werken? Ben jij een hands-on mentaliteit ondersteuner? Als Export Specialist & Sales Support versterk je een jong team waar persoonlijke benadering en de klant centraal staat. Ben jij klaar voor een nieuwe stap? Lees vooral verder!

Functie

Als Export Specialist & Sales Support kom je terecht in een team dat bestaat uit enthousiaste en toegewijde collega’s. Je gaat aan de slag met diverse administratieve en secretariële werkzaamheden zoals: het onderhouden van contact met klanten, leveranciers & collega’s, het inplannen van productie in samenwerking met de leveranciers, het organiseren van alle benodigde logistieke zaken en alle benodigde exportdocumentatie, het oplossen van complexe vraagstukken, customer service en sales support werkzaamheden.

Profiel kandidaat

Je bent stressbestendig, accuraat en je werkt gestructureerd. Je bent leergierig en in staat om de verschillende werkzaamheden je snel eigen te maken. Daarnaast zijn jouw goede communicatieve vaardigheden en je zelfstandigheid belangrijke eigenschappen binnen deze functie. Je bent proactief en pakt nieuwe uitdagingen met beide handen aan.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan voor 32-40 uur per week;
  • Een open en sociale werkomgeving;
  • Een marktconform salaris, maximaal € 3.500, - bruto per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Vereisten

  • Afgeronde Schoevers opleiding is een pré;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van de Franse taal is een pré;
  • Kennis van de Export is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een team van gekwalificeerde diervoederexperts. Partners bevinden zich over de hele wereld en via de internationale havens kunnen ze de producten distribueren. Het is een jonge en daadkrachtige organisatie met een ambitie om te groeien en waar de klant centraal staat. Het team bestaat uit enthousiaste en toegewijde collega's die graag klanten helpen met een persoonlijke benadering.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Marjolijn van der Laan – Hartwig van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren