Menu
Opleidingsadvies

Projectsecretaresse medior/senior (32 uur)

Vacaturecode: 5141

Plaats: Utrecht

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste Secretaresse voor de dagelijkse ondersteuning van diverse programma’s en programmamanagers. Beschik jij over een hoge servicegraad, ben je nauwkeurig, accuraat en werk je  gestructureerd? Lees dan snel verder!

Functie

Je weet verbanden te leggen en je komt graag met ideeën om processen te verbeteren. Je kunt mee- en vooruitdenken en weet de informatie bij de verschillende afdelingen "te halen" om de projectmanagers zo goed mogelijk te ondersteunen. Service staat hoog in het vaandel bij jou en daarnaast heb je het vermogen om ad-hoc situaties te signaleren, snel te reageren en adequaat actie te ondernemen. Daarnaast haal je energie uit het maken van complexe afspraken. Dit laatste beslaat een groot deel van de functie.

Binnen deze secretariële rol ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke ondersteuning van projecten en programma’s in samenwerking met je directe collega’s, zowel van het programmabureau als collega’s in de ziekenhuizen.

Profiel kandidaat

Je bent proactief en enthousiast en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning van diverse programma’s en programmamanagers. Snel schakelen is voor jou geen enkel probleem en bovendien denk je graag mee en vooruit. Het is van belang dat je verbanden weet te leggen. Je werkt nauwkeurig, accuraat en kunt uiterst gestructureerd te werk gaan.

Aanbieding

  • Een interessante en afwisselende baan in een complexe werkomgeving;
  • Functie voor 32 uur voor onbepaalde tijd met in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar;
  • De CAO ziekenhuizen is van toepassing met salarisschaal FWG 45-50 (afhankelijk van ervaring);
  • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden conform de CAO ziekenhuizen.

Vereisten

  • HBO diploma / aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring (ervaring in de ziekenhuisbranche is een pré);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ruime dosis levenservaring, humor en een positieve levenshouding.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die fungeert als een samenwerkingsverband tussen verschillende ziekenhuizen met als doel om de hoogste kwaliteit van medische zorg en gastvrijheid te kunnen bieden. Het is een dynamisch en behoorlijk complexe, maar vooral leuke organisatie waarbij je werkzaam zal zijn binnen een hecht team. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Lone Cramer van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren