Menu
Opleidingsadvies

Secretaresse Notariële Branche (37,5 uur)

Vacaturecode: 5114

Plaats: 's-Gravenhage

Werk je graag samen met enthousiaste en betrokken collega's en vind je het fijn om de organisatie naar een hoger level te tillen? Wij zoeken een secretaresse die het secretariaat kan versterken! Zoek jij een nieuwe uitdaging waarin je een ruim takenpakket hebt én ben je woonachtig in de regio Den Haag? Lees snel verder!

Functie

Als secretaresse vorm je samen met twee andere collega's het secretariaat van het bedrijf. Het secretariaat werkt nauw met elkaar samen en is verantwoordelijk voor de ondersteuning aan het bestuur, de ledenraad, de directie, het Management Team en andere afdelingen binnen de organisatie. Het secretariaat is het algemene aanspreekpunt van de organisatie. Klantgericht en dienstverlenend help je interne en externe opdrachtgevers. Je beheert de agenda, de telefoon en de mailboxen, ook ondersteun je bij facilitaire zaken en P&O. Je bereidt de vergaderingen voor en je verzamelt de vergaderstukken met relevante (achtergrond) informatie. Daarnaast organiseer, faciliteer en notuleer je bij de vergaderingen. Het organiseren van werkbezoeken, evenementen en recepties behoren ook tot je werkzaamheden.

Profiel kandidaat

Samenwerken in een klein team zie jij als een uitdaging, je bent proactief en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Daarnaast heb je gevoel voor humor, heb je een prettige en collegiale persoonlijkheid en ontzorg je graag. Vanzelfsprekend ben je secuur, betrokken, communicatief vaardig en ben je het visitekaartje van de organisatie.

Aanbieding

 • Een uitdagende fulltime functie (37,5 uur per week) in hartje Den Haag;
 • Een functie waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen en werkzaamheden naar je toe te trekken;
 • Een tijdelijk contract voor een jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Het salaris bedraagt maximaal € 3800,- bruto per maand o.b.v. 37,5 uur;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 34 vakantiedagen en een 13e maand en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Gelegenheid tot het parkeren van je auto.


Vereisten

 • Je bent in het bezit hbo diploma op secretarieel gebied;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie:
 • Je bent fulltime beschikbaar, 37,5 uur per week;
 • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent handig met het MS office pakket.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine tot middelgrote non-profit organisatie van notarissen in het centrum van Den Haag. Het bedrijf onderhoudt contacten met de overheid, politiek en maatschappelijke organisaties. Ze houden zich bezig met de regelgeving, opleidingen en kwaliteitsbevorderingen. De sfeer op kantoor is informeel en er worden regelmatig uitjes georganiseerd. In de pauze staat er een tafeltennistafel klaar om met je collega's een wedstrijdje te spelen. Naar buiten toe is de sfeer formeel.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan? En ben jij er klaar voor om te groeien in je functie en loopbaan? Wij ontvangen graag jouw curriculum vitae (bij voorkeur met foto) en motivatiebrief in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar ken jij iemand voor wie deze functie perfect is? Het delen van deze vacature wordt zeer op prijs gesteld. Schoevers Professionals, Let’s Grow!

Informatie

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Tamara Hofman van Schoevers Professionals. We zijn te bereiken via telefoonnummer: 035 – 750 61 45 of mail ons op info@schoeversprofessionals.nl.

Solliciteren