Menu
Opleidingsadvies

Officemanager Mode en Interieur (32-40 uur)

Vacaturecode: 5103

Plaats: Amsterdam

Voor een organisatie die zich beweegt in de mode- en interieurbranche zijn wij op zoek naar een ervaren officemanager. Past de omschrijving 'proactief, daadkrachtig, initiatiefrijk en spontaan' je als geen ander en heb jij affiniteit met alles wat te maken heeft met mode, interieur en leefstijl? Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou! 

Functie

Het is een enorm cliché, maar als ervaren officemanager weet jij dat het niet gelogen is: als officemanager ben jij een ware duizendpoot en ben jij inzetbaar binnen diverse disciplines. Werkzaamheden waar jij aan kan denken als officemanager binnen deze organisatie zijn agendabeheer, inkoop van de lunch, administratie, pandbeheer, postverwerking en diverse communicatie-taken. Daarnaast ben jij van nature een stralende gastvrouw en weet jij bezoek, externe partijen en nieuwe medewerkers warm te woord te staan. Ook buig jij je over de onboarding van nieuwe medewerkers. Zo verzorg jij de contracten en doe je de inkoop van nodige hard-en software.

En zodra het weer kan, organiseer jij diverse bedrijfsuitjes en borrels. Kortom: geen dag is hetzelfde en je zal je niet komen te vervelen!

·

Profiel kandidaat

Als officemanager ben jij zelfstartend, proactief en discreet. Jij ziet werk liggen, pakt het op en zorgt voor een adequate afhandeling. Beren op de weg? Die zie jij niet, want jij denkt in oplossingen en ziet alles als een uitdaging. Daarnaast vind je het leuk om te werken binnen een organisatie die continu in beweging is en waarbij het tempo hoog ligt. Dat een functie als officemanager leuk is, weet jij allang! Daarom zie jij jezelf dit werk nog jaren doen en ben jij op zoek naar een organisatie die jou dat kan bieden.

Aanbieding

 • Een verantwoordelijke binnen dynamische organisatie;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.500-, bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Een koekjeslade die nooit leeg is;
 • De flexibiliteit om zowel parttime als fulltime te werken (minimaal 32 uur).

Vereisten

 • Allereerst: een enorme dosis gezelligheid;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • 5-10 jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en bonuspunten als je Engelse en Duits spreekt;
 • Goede kennis van het MS Officepakket.
 • Organisatie

  Met meer dan 2.000 verkooppunten in 40 verschillende landen mag deze organisatie zich met alle recht succesvol noemen. En niet onbelangrijk: zij groeien nog steeds iedere dag. Met collecties op het gebied van servies, kleding, beddengoed, tassen en diverse accessoires verkopen zij producten die passen bij iedere doelgroep. Achter deze mooie organisatie schuilt een team van 20 enthousiaste en gemotiveerde collega's. Intern wordt er veel waarde gehecht aan werkplezier en wordt er gewerkt en geleefd volgens het motto 'pluk de dag'. Door het vertrek van de huidige officemanager is het team op zoek naar een vervanger. 

  Sollicitatie

  Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier. Wees er wel snel bij, want reageren kan tot vrijdag 4 februari!

  Informatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sharon Schwab van Schoevers Professionals via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

  Solliciteren